Un angajat al uzinei de aluminiu din Slatina s-a sinucis la serviciu

Ultima actualizare: 02-09-2012 16:52

Necazurile au impins in prapastie un barbat din Slatina, care a fost gasit mort, intr-o sectie a uzinei de aluminiu din oras. Un coleg a dat alarma si a chemat ajutoare.

 

Cei care ii stiau povestea spun ca datoriile devenisera o obsesie, la fel ca si o mostenire la care tot spera.

Barbatul de 40 de ani si-a luat viata chiar in sectia turnatorie, unde lucra de multi ani. Era din ce in ce mai abatut in ultima vreme, spuneau colegii lui.

Ingrozita, sotia lui nu-si aminteste sa fi amenintat vreodata ca se va sinucide. Crede insa ca ascundea in suflet un secret. Barbatul ar fi sperat ca partea lui din mostenirea familiei, casa parinteasca, l-ar fi putut scoate din necaz. Avea de achitat un credit pentru casa in care locuia cu familia si il plateau din ce in ce mai greu.

Tatal barbatului sustine insa ca nu s-a certat cu fiul lui pentru avere. Omul spune ca ar fi intrerupt relatiile cu fiul lui in urma certurilor cu sotia lui. Femeia il banuia pe socru ca l-ar fi tinut ascuns in urma cu 4 ani pe sotul ei. Barbatul disparuse atunci si patru luni, nimeni nu i-a dat de urma. Intr-un final, a aparut singur acasa, dar a refuzat sa spuna ce i s-a intamplat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO