UEFA le-a dat interzis. Motivul pentru care jucătorii României au fost „alungați” de pe stadionul din Frankfurt

×
Codul embed a fost copiat

Milioane de suporteri își pun toate speranțele calificării în meciul naționalei, de miercuri, cu Slovacia. Cu un rezultat egal, ambele echipe ar merge mai departe la EURO.

Între timp, în cantonamentul din Germania, jucătorii au fost vizitați de familii. România - Slovacia va fi la PRO TV și pe VOYO, miercuri, de la ora 19.

Toate partidele de la EURO 2024 vor fi transmise în direct pe PRO TV, PRO Arena și VOYO.

Împreună la EURO 2024 pe VOYO cu abonamentul special de 2 luni + o lună cadou ca să fii alături de Naționala României! Oferta este valabilă până pe 15 iulie. Accesează oferta AICI!

Reporter: Cu ce gânduri la Frankfurt?
Suporter: Să câștigăm, să trecem de grupe și să facem un meci mare în optimi.
Reporter: Un pronostic?
Suporter: 2-0 pentru România.

Fană: „Eu am venit special să-i susțin pe ai noștri, indiferent de ce va fi, eu îi felicit că au ajuns până aici, bravo lor!”.

Citește și
slovacia euro 2024
Gluma făcută de Slovacia înaintea meciului crucial cu România. Gest ieșit din comun la EURO 2024
ANCHETĂ | Eșecul statului. De ce mortalitatea din cauza cancerului de col uterin la femeile din România este cea mai ridicată din UE

Fotbaliștii echipei naționale au avut o surpriză plăcută după meciul cu Belgia. Selecționerul Iordănescu le-a permis să-și vadă familiile. Întâlnirea emoționantă a avut loc la hotelul din Germania în care este cazată naționala României. Rațiu, Coman și Niță au stat mai mult cu copiii. Portarul naționalei i-a împletit părul fiicei sale, iar Coman i-a dat să mănânce fetiței lui de 2 ani.

Pentru România urmează meciul decisiv cu Slovacia. Cele două naționale se pot califica împreună în cazul unui egal.

România schimbă terenul în Frankfurt

România - Slovacia se va juca la Frankfurt, pe stadionul după care a fost construită Arena Națională de la București. Gazonul de pe teren are însă probleme, iar UEFA le-a cerut românilor să se antreneze în altă parte. Astfel, echipa națională va face antrenamentul oficial pe terenul echipei de fete din Frankfurt.

Aproape 30.000 de suporteri români sunt așteptați pe stadion la meciul care va avea loc miercuri, de la ora 19, la PRO TV si pe VOYO.

Maghiarii au câștigat dramatic primul meci de la EURO, 1-0 cu Scoția, iar marcatorul Ungariei a declarat că și-ar dori să întâlnească România în optimi. Ungurii nu sunt încă siguri de calificare.

A fost panică la meciul Ungariei cu Scoția. Varga, de la maghiari, a trecut prin momente cumplite. Colegii săi și-au dat seama ca e ceva grav și au făcut semne disperate către medici. În tribune, fanii s-au rugat pentru fotbalistul Ungariei. Varga a fost luat pe targă și dus de urgență la spital. Pentru el, EURO s-a încheiat. A suferit o fractură de pomete și va fi operat. La final, fotbaliștii maghiari i-au dedicat victoria cu Scoția.

Românii vor „invada” orașul Frankfurt

Începând de astăzi, practic în centrul orașului Frankfurt se vorbește doar românește. Suporterii români și-au făcut apariția aici, în acest centru fermecător al orașului, au ocupat terasele și au început deja petrecerea. Sunt oameni care au urmărit echipa națională și la Munchen și la Koln și au venit și aici la Frankfurt, unde sunt convinși că vor obține și vom trăi cu toții fericirea unei victorii. Toată lumea este pregătită să petreacă această victorie și calificare în optimi. În piața de lângă primăria din Frankfurt sunt așteptați peste 20.000 de suporteri români.

În acest moment, pe platforma UEFA sunt înregistrați oficial 19.300 de români și doar vreo 6.800 de slovaci. În plus, mai sunt și 11.600 de cetățeni germani, dar cu siguranță că mai mult de jumătate dintre ei probabil că sunt tot români care locuiesc în Germania. Așadar, marea majoritate a celor 46.000 de locuri de pe stadionul din Frankfurt va fi ocupată de români, care sunt însetați după o victorie. Așadar, petrecerea a început deja la Frankfurt, va continua cu siguranță și mâine și, mai ales, va exploda după meciul de miercuri, când sperăm cu toții să obținem victoria și să ne calificăm în optimi.

Reporteri: Matilda Popa, Silviu Sălceanu, Cosmin Stan, Constantin Toma.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Transferul carierei pentru un român de la EURO! 10 milioane de euro de la un club de top
NEWS ALERT Transferul carierei pentru un român de la EURO! 10 milioane de euro de la un club de top
Citește și...
Ce spune astrologul Cristina Demetrescu despre șansele României la EURO 2024
Ce spune astrologul Cristina Demetrescu despre șansele României la EURO 2024

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre șansele României la EURO 2024 și a găsit o explicație pentru înfrângerea din meciul cu Belgia.  

Gluma făcută de Slovacia înaintea meciului crucial cu România. Gest ieșit din comun la EURO 2024
Gluma făcută de Slovacia înaintea meciului crucial cu România. Gest ieșit din comun la EURO 2024

Echipa naţională a Slovaciei, a treia în Grupa E a Euro, l-a trimis pe bucătar la conferinţa de presă înaintea meciului cu România de miercuri, de la ora 19:00, în direct la PRO TV și VOYO.

Cine va arbitra Slovacia - România, meciul decisiv al
Cine va arbitra Slovacia - România, meciul decisiv al "tricolorilor" pentru calificarea în optimile de finală ale EURO 2024

Slovacia și România se vor întâlni, miercuri, 26 iunie, la Frankfurt, într-un meci decisiv pentru calificarea în optimile de finală ale EURO 2024. Partida va fi transmisă în direct pe PRO TV și VOYO.

Recomandări
Modificarea așteptată de milioane de șoferi și pietoni: Poliția Rutieră va putea da amenzi în baza probei video
Modificarea așteptată de milioane de șoferi și pietoni: Poliția Rutieră va putea da amenzi în baza probei video

Codul rutier a suferit noi modificări, astfel că, dacă fapta a fost înregistrată cu mijloace-audio video, amenzile pot fi date pe baza acestor dovezi, iar semnătura unui martor nu mai este necesară.  

Avertismentul experților: Guvernul nu a rezolvat, de fapt, problema de la creșterea salariului minim. Ce trebuia să facă
Avertismentul experților: Guvernul nu a rezolvat, de fapt, problema de la creșterea salariului minim. Ce trebuia să facă

Consiliul Economic și Social a avertizat vineri că Guvernul nu a rezolvat, de fapt, problema de la creșterea salariului minim de la 3.300 la 3.700 de lei brut.

Cum se va schimba campania electorală după prima dezbatere. „Am asistat la sfârșitul lui Joe Biden
Cum se va schimba campania electorală după prima dezbatere. „Am asistat la sfârșitul lui Joe Biden"

Milioane de oameni au asistat la sfârșitul unei președinții în direct la televizor. Performanța lui Joe Biden în timpul dezbaterii a fost ”jenantă”, relatează New York Post.