Paste cumpatat pentru romani in 2010! Am avut mai putine gunoaie


Ultimul update: Luni 01 Octombrie 2012 07:06
Data publicarii: Marti 06 Aprilie 2010 00:00
Categorie: Stiri Economice

Cati bani au avut, atatia au si cheltuit anul acesta cei mai multi dintre noi. Pe scurt, ne-am intins cat ne-a fost plapuma si am fost mult mai cumpatati, fara imprumuturi si cumparaturi inutile.

Poate nu o sa credeti, dar gunoierii pot sa faca radiografia perfecta a felului in care au petrecut romanii. Cand au strans pubelele dupa sarbatori, erau mult mai usoare decat in trecut.

Asa se face ca nici masina de gunoi nu mai ajunge la fel de plina la groapa. Daca in 2010 e plina cu aproximativ cinci tone, in 2009 avea dublu. Cel mai dezamagiti sunt sarmanii care traiesc din resturi si care de sarbatori n-au mai gasit mancare la ghena, ci doar ambalaje.

Acest lucru demonstraza ca, dupa ani in care am mers in disperare la cumparaturi si ne-am burdusit frigiderele pentru trei luni, nu pentru trei zile, ne-am trezit brusc la realitate si am inteles ca nu are niciun rost sa aruncam banii, si asa putini, pe geam.

Nu doar clientii au fost mai atenti, ci si comerciantii. Macelariile si marile magazine nu s-au mai aprovizionat in nestire, asa ca n-au mai ramas cu marfa in galantare.

Pe scurt, s-au aruncat mai putine resturi sau chiar animale intregi.

La fel de adevarat este si ca romanii nu au avut bani de miel si s-au orientat in special catre carnea de pui si de vita pe care au cumparat-o cu masura.

Cum poti primi marire de salariu pe criza! Vezi cum sa negociezi cu seful
Pastele de criza si pentru romanii din Italia!
Efectele crizei: primul oras din Romania cu conturi blocate
VIDEO PROTVPLUS.RO