Stiati ca fibrele din fructe, legume si cereale integrale hranesc bacteriile proprii din intestine? Cum trebuie consumate
Consumati fructe si legume proaspete pentru aport de vitamine si minerale. Nu-i asa ca ati auzit repetat aceasta informatie? Noi va spunem ca fibrele din fructe, legume si cereale integrale hranesc bacteriile proprii din intestine.
Ceea ce rezulta prin prelucrarea lor stimuleaza anticorpii din clasa A. Adica cei din mucoase, care va apara in principal de infectiile respiratorii.
Vitaminele si mineralele luate din legume, cereale ori fructe proaspete sunt folosite integral. Spre deosebire de alimentele de sinteza, la care capacitatea de utilizare a corpului uman abia daca atinge 40%.
Alegeri 2024
21:03
Reacția lui Simion după Kievul a dezvăluit de ce nu are voie în Ucraina. Liderul AUR, apel către serviciile secrete
20:15
Document. Motivul pentru care George Simion a fost interzis în Ucraina. Guvernul României a publicat răspunsul Kievului
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
Incepe in curand sezonul infectiilor respiratorii. Iar cei mai multi parinti se gandesc sa trateze doar simptomele- tuse, febra, secretii abundente. Dar perioada trebuie pregatita zilnic.
La fiecare portie de hrana puneti macar pe o jumatate de farfurie legume proaspete. Alaturi, paine din cerele integrale. Pe langa vitamine si minerale, aceste alimente aduc la pachet fibre care nu se digera, dar sunt folosite pe post de combustibil de catre bacteriile din tubul digestiv uman. Rezulta asa-numitii acizi grasi cu lant scurt, care joaca propriul rol in proces.
Imunoglobulinele A sunt prezente, in principal, in mucoasa respiratorie. Blocheaza si elimina virusurile si bacteriile daunatoare. Asadar, raceala se tine cu legume proaspete sau murate, dar si cereale integrale.
Exista si o determinare obiectiva a puterii imunitare a copilului. Analiza de sange numita I GHE A apreciaza puterea de aparare a mucoaselor din organism, adica a portilor de intrare pentru microbi.