Pepenele rosu, cel mai bun aliat in lupta impotriva celulitei. Cum trebuie consumat

05-08-2013 14:36


Vreti sa aratati perfect in costum de baie? Nu va ajuta doar masajele anticelulitice, chiar daca stimuleaza microcirculatia din piele. In acest sezon, cel mai puternic aliat pentru combaterea celulitei este pepenele rosu.

In sezon, un aliat important este pepenele rosu. Consumati inclusiv portiunea alba de langa coaja.

Christina Aguilera, extrem de slaba si ispititoare intr-o rochie roz minuscula. Aparitia care i-a innebunit pe toti - FOTO

Celulita apare la femei indiferent de greutatea corporala. De vina sunt toxinele ingerate din alimentele nesanatoase. Acestea distrug colagenul din tegumente. In aceste conditii, apar vergeturile si pielea cu aspect de coaja de portocala. Apa este cea care stimuleaza microcirculatia si, astfel se elimina toxinele. In acest sezon, hidratati-va din belsug si cu pepene rosu.

Pepenele rosu contine doar 26 de kilocalorii la suta de grame si 95% apa. Se consuma intre mese, iar o cura completa dureaza 8 saptamani.

Si nu ratati nici parti din coaja alba cand il consumati. O substanta denumita citrulina imbunatateste circulatia sanguina, dar si sistemul imunitar. Contine de asemenea siliciu, un element indipensabil pentru sistemul osos, dar si vitamine A si E. Din aceste motive, coaja alba poate fi consumata, dar si folosita extern.

Alte argumente decat cele cosmetice vizeaza continutul mare de antioxidanti dintr-o felie de pepene.

Corpul uman contine 65% apa care faciliteaza toate procesele metabolice. Iar cu ajutorul pepenelui, puteti aduce si peste 3 litri de apa in organism.