Motivul pentru care gravidele nu ar trebui să mănânce salată la restaurant. Ar putea fi fatal
La restaurant, evitați salata și alimentele crude, dacă sunteți însărcinată. Și nu mâncați fără să vă spălați pe mâini.
Riscul de a vă alege cu hepatita E este ridicat, iar acest tip de afecțiune este fatal în timpul celor 9 luni. Altfel, în absența unei sarcini, hepatita E este o boală autolimitată.
Foamnea cvazipermanentă din primul trimestru de sarcină este determinată de cantitatea mare de insulină produsă de pancreasul mamei. Pe de altă parte, majoritatea hormonilor de sarcină au și efect asemănător insulinei. Asta și pentru ca organismul mamei sa transforme eficient hrana în energie pentru 2 ființe.
În cele 9 luni, aveți nevoie de alimente de calitate: pește, carne, ouă, legume, fructe, nu de dulciuri.
Mai multe detalii în VIDEO
Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!
Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!
CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!