Cum scapam de grasimea de pe abdomen. Specialistii ne recomanda asocierile corecte de alimente
Un fruct combinat cu o chifla. Pare o gustare sanatoasa. Insa substantele active din fruct in combinatie cu amidonul produc tulburari intestinale.
Se manifesta prin balonari si cresterea in volum a abdomenului. Dar acesta nu este un mecanism prin care faceti depozite abdominale. Cel mai rapid mod prin care depuneti tesut gras pe abdomen este reprezentat de alte asocieri gresite dintre alimente.
Spre exemplu: branzeturi, carne, oua in combinatie cu paine, orez, paste, cartofi. Generic, cu fainoase.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Insulina este hormonul produs de pancreas care introduce glucoza, zaharul din sange, in celule. De aceea trebuie sa ne combinam carnea, branza, oul cu o sursa neutra care nu descarca o cantitate mare de insulina - o salata verde, o salata de rosii, o salata de pastai verzi.
Aceasta nu inseamna sa evitati cartofii, pastele integrale, painea sau fasolea, adica surse bune de carbohidrati. Dar toate se combina tot cu legume. Si aveti de unde alege.
ASOCIERI CORECTE:
PASTE INTEGRALE PLUS SUC DE ROSII, LEGUME
CARTOFI PLUS LEGUME
FASOLE PLUS PIINE INTEGRALA
Astfel, realizati 3 obiective - va protejati pancreasul, va controlati greutatea si evitati depunerea grasimii la nivel abdominal.
Testul gras este un organ viu, nu o grasime inerta care produce foarte multe substante care impiedica actiunea insulinei. O confirma si studii ample care arata ca grasimea abdominala este legata atat de aparitia diabetui, cat si de a bolilor cardio-vasculare. Asadar, reduceti riscurile metabolice prin combinatii corecte, dar si prin miscare zilnica, macar 30 de minute.
In felul acesta scad atat riscul de diabet, cat si cel de boli cardio-vasculare. Afectiunile vaselor de sange sunt principala cauza de mortalitate la nivel global.