Cum a slăbit Cătălin Măruţă. "Mă duceam acasă şi m-am oprit să mănânc mici"

Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Vineri 22 Septembrie 2017 17:51
Categorie: CSID

"În teorie, sunt expert. Cu practică mă lupt, când vine vorba de... mâncare!", recunoaşte Cătălin Măruţă. Care - la fel că toată lumea - a tot făcut slalom printre diete până când a identificat o cale corectă.

Iar asta înseamnă inclusiv că s-a abţinut, atunci când colegii de platou au...lucrat, să spunem, cu platouri de sushi şi tort de ciocolată.

L-am scos pe Cătălin la o partida de golf. Iar împreună va povestim astăzi ...nu nepărat despre cum se ţine o cură, ci despre ce se întâmplă după ce mâncăm. Pentru a evita anumite greşeli pe viitor.

"O dietă nu e neapărat o dietă ci să mănnânci mai atent şi mai chibzuit mi-am dat seama că au trecut 2 zile şi m-am abţinut, sunt foarte tare", spune el. 

“Am avut o perioada cînd am venit în Bucureşti, descoperisem fast food-ul şi m-am îngrăşat foarte tare. Mă duceam spre Târgu Jiu şi m-am oprit să mănînc mici. Şi cînd m-am urcat în maşină m-am uitat în oglnda şi m-am văzut umflat şi am zis ba, nu-i normal. Cînd m-am întorc la Bucureşti am alergat în fiecare zi şi părinţii au fost suprinşi”, spune Cătălin Maăruţă

O altă etapă care s-a lăsat cu mîndrie: “În clasa a V-a dădeam proba la sport şi întotdeauna nici nu mai mă mai cronometrau. Eu eram foarte gras şi nu putem să alerg foarte tare. Am alergat o vacanţă de vara în Târgu Jiu în parc iar anul viitor la proba de rezistenţă am ieşit pe primul loc. Acum la aproape 40 de ani mi-am mai pierdut un pic din ambiţie dar sper să mi-o regăsesc.”

 

O femeie a slăbit 35 de kilograme în 6 luni, printr-o metodă simplă
O femeie a slăbit 35 de kilograme în 6 luni, printr-o metodă simplă
copil
Cum ne ajutăm copilul să îşi trăiască emoţiile? Recomandările psihologului
Cele două boli extrem de frecvente în rândul românilor. Sunt cauzate de poluare
Riscurile pe care le ascunde un sân dens. Medicii recomandă ecografie anual
Recomandările pediatrilor pentru tratarea infecțiilor respiratorii la copii
De ce medicii pediatri nu recomandă îndepărtarea amigdalelor în cazul copiilor
Afecțiunea gravă care ar putea fi eradicată până în 2030. Anunțul OMS
CSID
Liposculptura, alternativa la implanturile mamare. În ce constă procedura