Cum a slăbit Cătălin Măruţă. "Mă duceam acasă şi m-am oprit să mănânc mici"

Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Vineri 22 Septembrie 2017 17:51
Categorie: CSID

"În teorie, sunt expert. Cu practică mă lupt, când vine vorba de... mâncare!", recunoaşte Cătălin Măruţă. Care - la fel că toată lumea - a tot făcut slalom printre diete până când a identificat o cale corectă.

Iar asta înseamnă inclusiv că s-a abţinut, atunci când colegii de platou au...lucrat, să spunem, cu platouri de sushi şi tort de ciocolată.

L-am scos pe Cătălin la o partida de golf. Iar împreună va povestim astăzi ...nu nepărat despre cum se ţine o cură, ci despre ce se întâmplă după ce mâncăm. Pentru a evita anumite greşeli pe viitor.

"O dietă nu e neapărat o dietă ci să mănnânci mai atent şi mai chibzuit mi-am dat seama că au trecut 2 zile şi m-am abţinut, sunt foarte tare", spune el. 

“Am avut o perioada cînd am venit în Bucureşti, descoperisem fast food-ul şi m-am îngrăşat foarte tare. Mă duceam spre Târgu Jiu şi m-am oprit să mănînc mici. Şi cînd m-am urcat în maşină m-am uitat în oglnda şi m-am văzut umflat şi am zis ba, nu-i normal. Cînd m-am întorc la Bucureşti am alergat în fiecare zi şi părinţii au fost suprinşi”, spune Cătălin Maăruţă

O altă etapă care s-a lăsat cu mîndrie: “În clasa a V-a dădeam proba la sport şi întotdeauna nici nu mai mă mai cronometrau. Eu eram foarte gras şi nu putem să alerg foarte tare. Am alergat o vacanţă de vara în Târgu Jiu în parc iar anul viitor la proba de rezistenţă am ieşit pe primul loc. Acum la aproape 40 de ani mi-am mai pierdut un pic din ambiţie dar sper să mi-o regăsesc.”

 

O femeie a slăbit 35 de kilograme în 6 luni, printr-o metodă simplă
O femeie a slăbit 35 de kilograme în 6 luni, printr-o metodă simplă
creier, materie, scoala, invatare,
Ce înseamnă pentru creier materiile multe, grele și puțin importante de la școală
Orice modificare privind sănătatea personală trebuie să vă trimită la medic
De ce trebuie să ne spălăm nasul cu bicarbonat
Metoda prin care ne putem păstra silueta și prelungi speranța de viață
Iulia Vântur, la CSID, despre viața din India: ”Munca la știri m-a ajutat în muzică”
Stomatologia modernă, solutia pentru cei care găseau drept scuză lipsa de timp ca să evite vizita la cabinet
Bob motanul
Beneficiile de a avea în casă o pisică sau un câine. Explicațiile specialiștilor