Cum a slăbit Cătălin Măruţă. "Mă duceam acasă şi m-am oprit să mănânc mici"

Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Vineri 22 Septembrie 2017 17:51
Categorie: CSID

"În teorie, sunt expert. Cu practică mă lupt, când vine vorba de... mâncare!", recunoaşte Cătălin Măruţă. Care - la fel că toată lumea - a tot făcut slalom printre diete până când a identificat o cale corectă.

Iar asta înseamnă inclusiv că s-a abţinut, atunci când colegii de platou au...lucrat, să spunem, cu platouri de sushi şi tort de ciocolată.

L-am scos pe Cătălin la o partida de golf. Iar împreună va povestim astăzi ...nu nepărat despre cum se ţine o cură, ci despre ce se întâmplă după ce mâncăm. Pentru a evita anumite greşeli pe viitor.

"O dietă nu e neapărat o dietă ci să mănnânci mai atent şi mai chibzuit mi-am dat seama că au trecut 2 zile şi m-am abţinut, sunt foarte tare", spune el. 

“Am avut o perioada cînd am venit în Bucureşti, descoperisem fast food-ul şi m-am îngrăşat foarte tare. Mă duceam spre Târgu Jiu şi m-am oprit să mănînc mici. Şi cînd m-am urcat în maşină m-am uitat în oglnda şi m-am văzut umflat şi am zis ba, nu-i normal. Cînd m-am întorc la Bucureşti am alergat în fiecare zi şi părinţii au fost suprinşi”, spune Cătălin Maăruţă

O altă etapă care s-a lăsat cu mîndrie: “În clasa a V-a dădeam proba la sport şi întotdeauna nici nu mai mă mai cronometrau. Eu eram foarte gras şi nu putem să alerg foarte tare. Am alergat o vacanţă de vara în Târgu Jiu în parc iar anul viitor la proba de rezistenţă am ieşit pe primul loc. Acum la aproape 40 de ani mi-am mai pierdut un pic din ambiţie dar sper să mi-o regăsesc.”

 

O femeie a slăbit 35 de kilograme în 6 luni, printr-o metodă simplă
O femeie a slăbit 35 de kilograme în 6 luni, printr-o metodă simplă
CSID
Investigația care detectează cele mai grave boli respiratorii
De ce este importantă medicaţia premenopauză pentru sănătatea oaselor
Lecţie importantă de educaţie imunitară pentru cei mici: expunerea la viruşi şi bacterii
Recomandarea medicului ortodont pentru copiii cu probleme la dantură
Ce recomandări fac medicii pentru perioada de dinaintea unei sarcini
Nu aşteptaţi mai mult de o săptămână de la depistarea unui chist la sân pentru a merge la medic
CSID
Cum avem grijă de pielea noastră. Orice modificare trebuie să ne trimită la medic