Crema pe care Lora o va scoate in curand pe piata. Cine a inspirat-o pe cantareata

Ultimul update: Duminica 04 Decembrie 2016 07:08
Data publicarii: Vineri 25 Noiembrie 2016 13:53
Categorie: CSID

Ne pregatim de iarna alaturi de cantareata Lora. Artista isi face temele de timpuriu... impotriva ridurilor. Prin oxigenarea hiperbarica si molecule transportoare tinteste direct la originea semnelor de batrinete.

“Am o piele foarte sensibila”, recunoaste Lora, “pe pielea mea imediat iti dai sema daca un produs e ok sau nu. Mama mea e farmacista asa ca am testat tot”. Dar, desi a testat produsele de pe piata, Lora sustine ca “Imi doresc o crema a mea”.

Crema se afla in laborator, pentru testare. Si va iesi apoi si pe piata. Un pas urias pentru artista care se lauda cu… o corigenta la chimie, in clasa a XI-a. “Mama care a si predat chimie si stie vreo 6 feluri de chimie a fost un fel de rebeliune - ea nu voia sa ma apuc de muzica, eu nu vroiam sa invat chimie. Am ramas corigenta dar am recuperat. Cu o mama farmacista in casa nu prea ai cum sa scapi - vrei, nu vrei”.

Pentru ca incepe iarna in citeva zile, va spunem sa aveti grija de filmul hidro-lipidic. Bariera proprie pielii, care se opune tuturor agresiunilor din mediu. Tintim direct in derm, al doilea strat al pielii, cu oxigen, in varianta hiperbarica.

Un instrument numit aerograf capteaza oxigenul din aer si il transforma in gaz de cea mai mare puritate. Acesta formeaza o bula, care este apoi difuzata in derm. In felul acesta hidratarea este intensa si potrivita anotimpului rece.

Produsele naturiste, o afacere de milioane. Ce au patit romanii care s-au tratat cu alifie de cai sau macerat din lame de ras
Produsele naturiste, o afacere de milioane. Ce au patit romanii care s-au tratat cu alifie de cai sau macerat din lame de ras
Copil
Simptomele care pot fi confundate cu o apendicită. Ce trebuie să facă părinții
Adelina Pestrițu dezvăluie secretele care o ajută să se mențină în formă
Semnalele care indică o otită. Cât de repede trebuie să vă prezentați la medic
Radiografia dentară NU crește riscul de cancer. Explicația medicilor specialiști
Fumul de țigară distruge organismul copiilor. Cum sunt afectați de fumatul pasiv
A început sezonul infecţiilor respiratorii. Semnalele pe care le transmit ganglionii inflamați
CSID
Investigația care detectează cele mai grave boli respiratorii