Un migrant african a fost arestat sub acuzatia ca a ucis-o pe femeia care l-a gazduit ca sa nu fie deportat

Ultima actualizare: 10-02-2016 07:11
Lauren Mann

Un migrant african a fost arestat in Berna, sub acuzatia ca a ucis-o pe femeia care l-a adapostit in locuinta ei, din Viena. incercand sa-l ajute sa nu fie deportat.

Lauren Mann, in varsta de 25 de ani, a fost gasita fara suflare, pe jumatate dezbracata, cu fata in jos, pe patul din locuinta ei, din Viena, relateaza Daily Mail, citand publicatia austriaca Krone.

Crima a avut loc luna trecuta, iar anchetatorii au stabilit in urma autopsiei ca tanara, de origine americana (statul Colorado), a fost sufocata.

Abdou I., un solicitand de azil din Gambia (vestul Africii) a fost arestat joi intr-un centru de refugiati din in Berna, Elvetia. Autorittatile austriece au explicat ca pentru a da de urma lui i-au "urmarit" telefonul mobil.

Jurnalistii de la Krone sustin ca suspectul era deja cunoscut politiei germane, dupa ce a fost acuzat de violul unei minore in Germania. Anchetatorii austrieci nu i-au facut publica identitatea (nume complet si imagine), fiind interzis acest lucru prin lege pana la demonstrarea vinovatiei. Potrivit acestora, barbatul ar fi incercat sa ceara azil in Elvetia pentru a evita deportarea.

"Un suspect a fost arestat in Elvetia. Nu putem oferi mai multe detalii pentru moment" a declarat Nina Bussek, purtator de cuvant al Procuraturii din Austria. Autoritatile austriece au facut o cerere de extradare in acest caz.

Presa locala relateaza ca Lauren Mann, studenta in Austria, unde lucra si ca dadaca,  l-ar fi gazduit pe Abdou din compasiune si pentru a-l ajuta sa nu fie deportat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO