Momentul in care o femeie din Suedia este hartuita sexual de barbati suspectati a fi migranti. VIDEO

18-01-2016 16:09


suedia

O femeie din Suedia a filmat momentul in care era hartuita de doi barbati, suspectati a fi migranti, care ii cereau agresiv sa intretina relatii sexuale, relateaza Daily Mail.

In imaginile care au fost publicate online, suedeza surprinde momentul in care este abuzata dupa ce unul dintre barbati a pipait-o pe strada. Un al doilea agresor se tine dupa ea cerandu-i sa intretina relatii sexuale, in ciuda refuzului ei repetat. Barbatii sunt suspectati a fi migranti, vorbesc o suedeza stricata si cu accent iar politia a reusit sa identifice unul dintre ei. Incidentul s-ar fi petrecut in noaptea de Anul Nou iar imaginile au fost publicate pe Facebook.

Saptamana trecuta politia suedeza a recunoscut ca a tinut pentru ea informatiile despre zeci de agresiuni sexuale ce au avut loc la un festival de muzica si care au dus la arestari, in principal in randul strainilor. Aceste dezvaluiri au avut loc dupa nemultumirea provocata de lentoarea cu care politia din orasul german Koln (vest) a facut publica amploarea violentelor comise in noaptea de Anul Nou.

In Suedia, 38 de agresiuni sexuale, dintre care doua violuri, au facut obiectul unor plangeri in timpul editiilor din 2014 si 2015 ale Festivalului We Are Sthlm, ce are loc la Stockholm in august si care este considerat drept cel mai mare din Europa pentru adolescenti.

Un purtator de cuvant al politiei suedeze, Varg Gyllander, contactat de AFP, a indicat intr-o prima etapa ca au avut loc aproape 100 de arestari, dar a spus mai tarziu ca numarul lor exact nu a fost stabilit. ''Ar fi trebuit desigur sa dezvaluim aceasta informatie. De ce nu s-a facut, nu stim pur si simplu'', a declarat el.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO