A mancat timp de 5 ani DOAR cartofi prajiti si branza. Cum arata acum adolescenta de 17 ani. FOTO

Ultima actualizare: 23-01-2015 07:20
cartofi prajiti

O adolescenta care are o fobie alimentara a trait timp de 5 ani doar cu cartofi prajiti si branza, pentru ca, spune ea, orice alta mancare o face sa se simta rau.

Jennifer Radigan, 17 ani, se simte rau numai daca vede carne sau legume. Nu mai tine minte cand a mancat ultima data o masa adevarata, iar maximul pe care il poate face e sa manance o data la cateva luni cartofi fierti sau paste simple, potrivit Daily Mail.

Adolescenta, din Galston, Scotia, a inceput sa refuze mancarea inca de cand era mica si era atat de jenata de fobia ei incat nu manca niciodata la scoala. Cand refuza mesele de acasa, isi mintea parintii ca nu ii era foame pentru ca tocmai mancase la scoala.

In timp, Jennifer nu si-a mai ascuns problema si s-a fixat doar pe cele doua alimente de acum: cartofi prajiti si branza. Mama ei a inceput sa suspecteze ca sufera de o boala cand a vazut ca reactiile la alte mancaruri sunt foarte violente. Pentru ca Jennifer slabise foarte mult, mama ei a dus-o la medici specialisti, acestia incercand sa stabileasca acum daca sufera de o afectiune rara numita "tulburare alimentara selectiva".

Toata familia spera acum ca diagnosticul va fi confirmat, iar Jennifer va urma un tratament care sa o faca bine, asta cu atat mai mult cu cat analizele ei arata ca are deja un deficit major de fier si vitamina B12.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO