Hasna Aitboulahcen NU ar fi femeia care s-a aruncat in aer in apartamentul din Saint-Denis. Ce au descoperit autoritatile

Ultima actualizare: 23-11-2015 01:08

Anchetatorii francezi anunta ca au descoperit un al treilea cadavru, al unei femei ucisa in timpul raidului anti-tero din cartierul Saint Denis, care l-a vizat pe "creierul" atentatelor din Paris.

Nu se stie deocamdata, cine este victima si ce legatura avea cu suspectii vizati de operatiune. In continuare, autoritatile incearca sa-l gaseasca pe teroristul care a reusit sa fuga din Paris, in noaptea atacurilor. Mai nou, el este cautat si in Olanda.

Hasna Aitboulahcen, verisoara lui Abdelhamid Abaaous, cel care se presupune ca a organizat atentatele din Paris, NU ar fi femeia care s-a detonat miercuri, in timpul raidului politiei franceze in apartamentul din Saint-Denis, a declarat o sursa din politie pentru agentia France Presse.

Anchetatorii ar fi descoperit ca, de fapt, persoana care s-a detonat este un barbat.

Dupa imaginile publicate in premiera de ABC News, care au surprins momentul unei explozii, presa straina a scris ca este vorba de Ait Boulahcen, verisoara teroristului Abdel-hamid Abaaoud.

Soarta tanarei de 26 de ani, pe care presa internationala a numit-o prima femeie kamikaze din Europa, ii bulverseaza pe cunoscutii ei, care si-au amintit ca "ii placea sa bea, avea o groaza de prieteni si nu citise niciodata Coranul".

Femeie: Iubea viata.. Nu cred ca a avut intentia sa devina o femeie kamikaze.. Nu cred ca a planuit asta.

O femeie care locuieste chiar in cladirea distrusa de explozie povesteste clipele de groaza prin care a trecut in timpul raidului.

Femeie: Am aprins lumina si i-am vazut pe politisti.. Mi-au zis sa inchis lumina, ferestrele si sa trag perdelele.

Cand peretii cladirii au inceput sa se zguduie din pricina exploziilor, femeia a fost convinsa ca va muri.

Femeie: Am vazut numai moarte peste tot in jur. Pentru copii a fost oribil, a fost un cosmar.

Pe langa cei doi teroristi morti, in explozie si-a mai gasit sfarsitul o a treia persoana - o femeie pe care autoritatile nu au reusit inca sa o identifice.

Intre timp, apar informatii noi despre Abdel Hamid Abbaoud, considerat organizatorul atacurilor din 13 noiembrie, si despre calatoriile lui nestingherite din Siria in Europa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO