Untold pune la dispozitie incepand de astazi 3000 de locuri de cazare in camping-urile special amenajate

08-06-2017 15:43


Untold pune la dispozitie incepand de astazi 3000 de locuri de cazare in camping-urile special amenajate

Mai sunt doar 55 de zile pana la cel așteptat festival din Europa, UNTOLD, asa ca organizatorii lanseaza astazi, locurile de cazare disponibile pentru perioada festivalului.

Tinerii pot alege intre campingul UNTOLD, care in acest an va fi amenajat in baza sportiva Transilvania si campusurile studentesti din Cluj-Napoca. Casute dotate modern si corturi de lux, toate sunt pregatite pentru festivalierii din intreaga lume care vin in vara la cel mai bun festival din Europa, UNTOLD.

Atmosfera unica a festivalului va fi completata si in acest an de experiente inedite in campingul UNTOLD. Tinerii vor avea de ales intre mai multe posibilitati de cazare. Pe langa hotelurile si pensiunile din oras, in acest an sunt din nou puse la dispozitie pana la 3000 de locuri in campingul care va fi amenajat in baza sportiva Transilvania, adica la 20 de minute de mers pe jos pana la zona festivalului.

Campingul va fi pazit 24 din 24 de ore și va avea facilitati precum: dușuri, toalete, apa curenta, foodcourt, statie de reincarcare a gadgeturilor, credit point, mini market, punct medical, locuri de parcare și activitati tematice pe timp de zi. Optiunile de cazare sunt:

• Cort Propriu / 95 de lei / 1 persoana / 4 zile
• Regular Tent / 360 de lei / 2 persoane (cortul ramane cadou) / 4 zile
• Pampus / 2600 de lei / 4 persoane / 4 zile
• UNTOLD Hut (casuta)/ 2600 de lei / 2 persoane / 4 zile

In CAMPUSUL UNTOLD fanii vor avea posibilitatea sa se cazeze in camere cu 4 paturi in caminele universitare ale USAMV și ale Universitatii Tehnice din oras. Camerele de camin vor avea paza pe tot parcursul sederii si receptie non-stop.

• Camere Premium (Camin USAMV - Str. Motilor nr. 74-76) - 1200 ron / pat / 4 nopti - baie proprie, 2 persoane in camera
• Camere Confort (Camine UTCN - Observator nr. 34) - cu baie proprie - 450 ron / pat / 4 nopti

Mai multe informatii despre facilitatile fiecarei optiuni de cazare gasiti pe http://untold.com/accommodation.


 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO