Un petec de gradina a fost motiv de scandal monstru intre doi cumnati

Ultima actualizare: 16-07-2012 06:08

Cei doi cumnati sunt nevoiti sa imparta aceeasi casa si acelasi teren. Oricat ar parea de greu de crezut, pentru cativa metri patrati unul dinter barbati, in varsta de 62 de ani, l-a injunghiat in piept pe celalalt, cu 12 ani mai tanar.

Barbatii impart aceeasi casa din judetul Bistrita Nasaud si nu se pot impaca deloc cu aceasta situatie, dar nici nu au posibilitatea sa locuiasca separat. De multe ori, povestesc vecinii, se cearta din nimic. Ultimul scandal a pornit de la faptul ca niciunul nu era de acord sa-l lase pe celalalt sa cultive gradina din spatele casei. Agresorul si-a lovit cumnatul in piept cu un cutit si l-a lasat sa zaca acolo, pana cand s-a intors sotia lui de la magazin si a chemat salvarea.

Localnicii spun ca motivul scandalului li se pare atat de pueril, incat nu le vine sa creada ca pentru atata lucru, a fost varsare de sange.

Agresorul urmeaza sa fie dus in fata judecatorilor, care vor decide daca va fi arestat prevenitv. Oricum, si daca va fi lasat in libertate pe durata cercetarilor, acasa nu il asteapta lucruri bune pentru ca sora lui e suparata foc si nu poate sa uite ca a vrut sa-i ucida sotul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO