The Street FOOD Revolution - cel mai mare Street FOOD Festival din Romania ajunge acasa, la Cluj-Napoca

Ultima actualizare: 06-07-2017 07:10
The Street FOOD Revolution - cel mai mare Street FOOD Festival din Romania ajunge acasa, la Cluj-Napoca

Street FOOD Festival se intoarce acasa la Cluj-Napoca dupa 4 editii de mare succes in 2017. Oradea, Iasi, Sibiu si Arad au fost primele orase care si-au deschis apetitul pentru turneul culinar care a oferit celor peste 180.000 de gurmanzi.

In perioada 6 - 9 Iulie 2017 Cluj-Napoca va fi gazda celui mai mare Street FOOD Festival din Romania cu peste 60 de vendori, sute de retete si activitati tematice.

Aleea Stadionului se va transforma intr-o bucatarie imensa unde Chef Foa si cei peste 60 de bucatari vor pregati retete savuroase. Gurmanzii si nu numai sunt invitati sa se bucure de o experienta completa care va include atat preparate delicioase cat si activitati tematice. In fiecare zi publicul se va putea delecta cu filme, concerte outdoor, va putea cunoaste Chefi celebri in cadrul conferintelor Meet&Greet, in timp ce mezinii familiei se vor putea distra la kids zone. Racoritoarele vor fi si ele prezente pentru a intregi peisajul unei relaxari de vara, iar zonele special pregatite din festival vor fi gata pentru a-si intampina pofticiosii.

Vedeta festivalului, mancarea, va depasi limitele imaginatiei gurmanzilor si va pune la teste savuroase papilele gustative cu influente din intreaga lume. Burgerii suculenti vor face echipa cu preparatele cu specific mexican, italienesc, nemtesc, asiatic, spaniol si, alaturi de un desert apetisant vor construi un meniu de neratat. Preparatele vor putea fi servite intr-o atmosfera relaxanta alaturi de prieteni in zonele special amenajate alaturi de muzica live, cinema outdoor sau, de ce nu, la conferintele Meet&Greet unde vor avea sansa de a cunoaste povestile unor chefi renumiti pentru activitatea din bucatarie precum: Antonio Passarelli, Catalin Jernoiu, Paul Siserman, Horia Simon, Marius Muresan, Nicu Craciun sau Alexandru Rada.

De asemenea, publicul se va putea implica si in activitatile sociale initiate in cadrul festivalului: colectarea selectiva a resturilor alimentare si a uleiului folosit, dar si in cadrul campaniei Share a Meal, prin care se vor putea dona portii de mancare ce vor fi duse mai departe la adaposturile pentru oamenii nevoiasi si la centrele pentru copii.

Asadar, gurmanziI, sunt asteptati in perioada 6 - 9 Iulie pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca la cel mai mare Street FOOD Festival de pana acum. Cei care vor sa afle ami multe detalii pot descarca aplicatia oficiala si sa verifice website-ul: www.streetfoodfestival.ro si pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/StreetFoodFestivalRomania/ pentru a descoperi intregul program Street FOOD Festival Cluj-Napoca.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO