Slide and Freeze a incheiat sezonul la Arena Platos

Ultima actualizare: 20-03-2014 00:28

Pe cod galben de vant, cea de-a doua editie a concursului Slide and Freeze s-a dovedit spectaculoasa. Schiorii si snowboarderii au ras in fata vantului si s-au aratat si mai temerari, oferind un spectacol de zile mari.

25 de concurenti au luat ieri startul in competitia Slide and Freeze, care a inchis sezonul de schi la Arena Platos. Categoria trick a fost, de departe, cea mai dura, pentru ca nu exista absolut nicio posibilitate sa scapi uscat. Organizatorii concursului au pregatit un kicker cu inaltimea de aproape un metru, trambulina pentru curajosii pregatiti sa arate ca nu se tem de putin exces de adrenalina.

Marin Doncos, venit tocmai de la Baia Mare pentru acest concurs a castigat categoria trick pe schiuri, cu o intoarcere de 360 de grade in aer inainte sa ia primul contact cu apa rece. Cu o spectaculoasa rasucire peste cap, Radu Brumar a castigat categoria trick la snowboard.

La categoria slide s-au numarat peste 20 de concurenti, atat pe schiuri cat si pe placa. Proba a fost una eliminatorie, iar in concurs avansau doar cei care reuseau sa traverseze intreg bazinul. Iar pe masura ce se avansa in proba, linia de start se apropia de marginea bazinului. Andy Fazekas a castigat clasa snowboard, iar Alin Gavozdea clasa ski.


Mai bine de 10 ambarcatiuni au facut un adevarat spectacol la cea mai asteptata categorie din concurs. Primii temerari, Aurel Balu si Radu Brumar, au coborat partia pe un catamaran cu vela, constructie apreciata de juriu, care i-a acordat locul III. Echipa Help a Dog de la Animal Life a ocupat locul IV cu cusca de catei construita pe o sanie. Locul II l-a castigat echipa Tanc, condusa de Sorin Bozdoc.

Castigatorii premiului de 500 de lei pus in joc la aceasta categorie au fost Adi Sirop si Cristina Litianu cu o adevarata bijuterie acvatica. Masina celor doi a fost singura ambarcatiune motorizata.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO