Prodan anunta un nou transfer: "E un strain"! Cum poate deveni Cluj Arena un "San Siro" romanesc

Ultima actualizare: 28-10-2012 02:17
Scandal cu iz de BLAT la Cluj! Ana Maria Prodan a sunat doi jucatori de la Bistrita

Dupa zile intregi de razboi local cu fanii, Ana Maria Prodan este convinsa ca a gasit calea catre liniste la echipa. Sefa ardelenilor si-a dus echipa la preot, dar anunta si un nou transfer: "E un strain care nu a mai fost in Liga 1".

"Am simtit nevoia sa mergem intr-un loc in care putem sa ne linistim, dupa o perioada atat de grea. Acum toate chiriile fotbalistilor sunt platite, avem unde sa ne antrenam, stim ca putem sa jucam pe Cluj Arena, deci suntem un pic mai bine", a declarat Prodan la Digi Sport.

Dupa ce Matache si Bosneag si-au depus memorii, Ana Maria Prodan spune ca a batut palma cu un portar strain

"Este un portar strain, care nu a mai jucat in Liga 1 pana acum. Nu pot insa sa va zic numele sau, astept sa semnam actele. Am actionat cu el asa cum am facut si cu Balauru, pe care l-am adus de pe o zi pe alta de la Targu Mures. Stiti ca eu nu raman descoperita niciodata", a mai spus sefa "sepcilor rosii".

Cluj Arena poate deveni San Siro romanesc! Ana Maria Prodan propune solutia folosirii arenei impreuna cu CFR

"Nu suntem nici pe departe siguri ca avem cum sa jucam pe Cluj Arena pana la finalul campionatului. Totul este un razboi politic in acest oras, desi, daca toata lumea ar fi responsabila, s-ar putea gasi o solutie foarte buna. Putem imparti stadionul cu CFR Cluj, asa cum fac AC Milan si Inter cu arena San Siro/Giuseppe Meazza. Asa am sta si noi linistiti, iar daca echipa ar avea rezultate, n-ar mai fi motive sa ne uitam in curtea vecinului", a incheiat Ana Maria Prodan.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO