Peste o suta de artisti vor participa anul viitor la Festivalul Electric Castel

Dată publicare: 24-10-2013 15:29
Dată actualizare: 27-10-2013 00:32


Peste o suta de artisti vor participa anul viitor la Festivalul Electric Castel

Organizatorii festivalului au pus deja la punct planul dupa care se va desfasura a doua editie a festivalului Electric Castle. Acestia promit ca evenimentul va „creste”. Astfel, vor fi amplasate cinci scene, iar spectacolele vor dura patru zile.

Cea de-a doua editie a Festivalului Electric Castle se va desfasura timp de 4 zile, in perioada 19-22 iunie 2014, la Castelul Banffy din Bontida, judetul Cluj, sub deviza „Bigger / Stronger / Better”, iar organizatorii anunta ca vor concerta peste o suta de artisti.

Pentru cea de-a doua editie, organizatorii au anuntat deja unele nume de artisti care vor fi prezente negresit si anume: Wilkinson, Foreign Beggars, Oliver Koletzki si Dub Pistols.

Prima editie a festivalului, desfasurata timp de trei zile in luna iunie a acestui an, a adus 92 de artisti, printre care Morcheeba, Telepopmusik, Stanton Warriors, Feed Me și Dope D.O.D, precum si o serie de trupe romanesti. S-auinregistrat 32.000 de participanti, iar peste 4.000 de persoane au ocupat zona amenajata pentru campare. Echipa de organizare a inclus 600 de persoane, dintre care 370 de voluntari, iar site-ul electriccastle.ro a inregistrat in cele trei zile de festival un trafic zilnic de aproximativ 10.000 de vizitatori unici, marea majoritate din Romania.

Abonamentele promotionale pentru editia 2014 au fost puse in vanzare din 24 octombrie, la pretul de 135 de lei pentru toate cele patru zile de festival. Pretul este valabil pentru toate abonamentele achizitionate pana in 20 decembrie. Taxa de campare va fi de 30 de lei.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO