O aventura off road in Muntii Apuseni s-a incheiat la spital pentru un cetatean lituanian

Ultima actualizare: 03-05-2014 07:09

Masina de teren s-a rasturnat intr-o prapastie de 20 de metri. Ceilalti doi pasageri aflati in autoturism au scapat teferi, asa ca l-au scos pe barbatul de 41 de ani, pe care l-au transportat apoi 6 kilometri pana in locul unde ii asteptau ambulantele.

Barbatul accidentat venise impreuna cu alti 12 prieteni, toti din Lituania, sa faca off road intr-o zona dificila, situata la limita judetelor Alba si Hunedoara, in Cheile Cibului.

O manevra riscanta l-a trimis insa intr-o rapa adanca. Insotitorii soferului au chemat imediat ajutoare, iar autoritatile au trimis in zona 6 echipaje de interventie. Acestea nu au putut insa ajunge pana la locul accidentului, asa ca ranitul a fost transportat cativa kilometri de prietenii lui.


„Pacientul de origine lituaniana a fost preluat in localitatea Cib, fiind adus de prietenii din Cib cu o masina off road si a avut diagnosticul de traumatism cranio-facial minor grad 0, contuzie coloana cervicala, contuzie forte toracica”, explica dr. Costantin Canta, SMURD Alba.

Barbatul ranit, care a suferit mai multe traumatisme, va mai ramane internat cateva zile. Iar masina lui va fi scoasa din rapa in cursul dupa-amiezei.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO