Incepe cea de-a V-a editie a campionatului National de Fotbal American

Ultima actualizare: 16-04-2014 06:56
Incepe cea de-a V-a editie a campionatului National de Fotbal American

 La cea de-a V-a editie a Campionatului National de Fotbal American s-au inscris un numar record de echipe. Astfel, opt formatii se vor imparti in Conferinta de Nord-Vest si Conferinta de Sud.

 Cea de-a V-a editie a Campionatului National de Fotbal American, va incepe in 3 mai 2014, iar echipele inscrise in campionat se vor confrunta cu adversari din aceeasi conferinta.

Echipa clujeana castigatoarea RoBOWL-ului IV, finala CNFA, Cluj Crusaders va face parte din Conferinta de Nord-Vest alaturi de Timisoara 89ers si nou formatele, Mures Monsters si Baia Mare Miners.

Conferinta de Sud va fi formata din Bucuresti Rebels, Bucuresti Warriors, Bucuresti Predators si o echipa hibrid compusa din jucatori de la Bucuresti Wolverines si Prahova Thunder, care va debuta in campionat sub numele de Thunder-Wolverines.

Etapele din cele doua conferinte se vor disputa la o diferenta de o saptamana una de cealalta. Dupa incheierea sezonului regular, primele doua echipe din fiecare conferinta se vor intalni in semifinale. In prima semnifinala, campioana Conferintei N-V se va lupta cu ocupanta locului second din Conferinta S pentru un loc in finala RoBOWL V, iar echipa aflata in fruntea Conferintei de S va juca cu ce-a de-a doua pozitionata din conferinta paralela.

Cea de-a V-a editie a Campionatului National de Fotbal American incepe sambata, 3 mai 2014, la Baia Mare, unde echipa locala va gazdui meciul cu Timisoara 89ers, iar duminica 4 mai 2014, Cluj Crusaders vor intalni echipa muresana, pe terenul de rugby din Parcul Sportiv “Iuliu Hatieganu”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO