Andrea Mandorlini transfera pe banda. Urmeaza Chanturia, de la CFR Cluj

Giorgi Chanturia

FC Porto se pregateste sa dea in vara o lovitura de proportii pe piata transferurilor, insa cu un jucator care nu a evoluat in acest sezon la gruparea de pe "Dragao", ci imprumutat in Italia, la Hellas Verona.

Andrea Mandorlini, antrenorul gruparii din Serie A, a exploatat la maximum calitatile tanarului argentinian, dar dupa finalul acestui sezon, peninsularii vor trebui sa se descurce fara extrema care a marcat 5 goluri in 28 de meciuri. Prestatiile sale i-au ajutat pe veronezi sa se afle la doar patru puncte distanta de un loc de Europa League.

In acest sens, dupa revenirea lui Iturbe la FC Porto, italienii intentioneaza sa faca o serie de transferuri importante, dar si unele de perspectiva. Deja, Hellas a obtinut acordul mijlocasului cu dubla cetatenie romano-moldoveana, Artur Ionita (23 de ani), de la formatia elvetiana FC Aarau, dar si pe cel al fundasului croat Ivan Martic (23 de ani), de la St. Gallen.

Insa acestia nu vor fi singurii oameni care pot aparea sub comanda lui Mandorlini, din vara. De asemenea, italienii au mai pus ochii pe Giorgi Chanturia (20 de ani), georgianul adus cu surle si trambite la CFR Cluj, dar care nu a impresionat deloc in Liga I. Fotbalistul venit in Gruia de la Vitesse Arnhem a prins doar 4 jocuri in Romania, dar italienii sunt convinsi ca acesta poate fi un inlocuitor pe masura pentru Iturbe.

Alte variante de mijlocasi ofensivi sunt brazilianul Moises (26 de ani), de la gruparea croata NK Rijeka, dar si argentinianul Hector Villalba (19 ani), de la San Lorenzo.

Citește și
U Cluj
Paszkany nu mai e sef in Cluj. Cum a ajuns U peste CFR
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

1.000.000 de euro este cota lui Chanturia, fotbalist care mai are contract cu CFR Cluj pana in 2018

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Paszkany a
Paszkany a "parasit" CFR-ul. Patronul clubului din Gruia nu a fost la vreun meci al lui Miriuta in 2014

Arpad Paszkany incepe sa se detaseze tot mai mult de formatia din Gruia. Cu mari probleme financiare, aceasta a preferat sa isi axeze timpul pe afacerile personale.

Paszkany nu mai e sef in Cluj. Cum a ajuns U peste CFR
Paszkany nu mai e sef in Cluj. Cum a ajuns U peste CFR

Situatia financiara grea prin care trece Paszkany Arpad se vede si in parcursul echipei. CFR este o umbra palida a echipei care uimea in Liga Campionilor si a uitat in prezent ce inseamna lupta pentru cupele europene.

Recomandări
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme
Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme

În România, autoritățile pregătesc mii de saci cu nisip pe care să îi transporte în zonele unde Dunărea ar putea face probleme.

"Amendamentul Iohannis" și jocurile de culise. De ce ar vrea PSD ca președintele să fie pe lista PNL la parlamentare

Inițiativa PNL, care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare, naște controverse în instituțiile statului.