Andone si-a luat jucator de clasa

Andone, cfr cluj

CFR-ul a mutat puternic pe piata transferurilor in ultimele zile si a reusit nu mai putin de patru achizitii. Unul dintre jucatorii nou-veniti si probabil cel mai important este uruguayanul Jorge Martinez.

Martinez este jucatorul pentru care Juventus a platit 12 milioane de euro in 2010. Mijlocasul ofensiv care a venit sub forma de imprumut de la Juventus pentru un sezon se declara incantat de ceea ce a gasit aici. “Sunt foarte fericit ca am semnat cu CFR. Clujul este un oras foarte frumos in care sunt convins ca ma voi simti bine, iar ceea ce este cel mai important pentru mine este sa ma refac cat mai repede si sa ajut echipa sa obtina rezultate foarte bune”, a declarat uruguayanul care a marcat 22 de goluri in 86 de partide pentru Catania.
 

Nu joaca in Liga Campionilor


Jorge Martinez nu a fost trecut de catre conducatorii clujeni pe lista UEFA din cauza unei accidentari care il va tine departe de gazon pentru aproximativ doua luni. “Sufar de o inflamatie in partea dreapta a soldului care nu necesita operatie ci doar repaus si masaj. Nu este o problema ca nu am fost trecut pe lista pentru Liga Campionilor dar sper ca echipa se va califica in Europa League, iar pe atunci voi fi si eu apt de joc”, spune fotbalistul pentru care “Batrana Doamna” a platit 12 milioane de euro in urma cu doi ani pentru a-l achizitiona de la Catania.
 

Prieten cu Mutu

Citește și
Vogel
Uite cine tine cu Basel in Gruia!
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali


Inainte de a-si da acordul pentru a semna cu formatia din Gruia, Jorge Martinez i-a cerut sfatul fostului CFR-ist Pereira. “Am vorbit cu Alvaro si mi-a dat referinte foarte bune despre Romania si fotbalul de aici. Mi-a spus ca este un campionat competitiv cu un nivel de joc ridicat si un ritm foarte bun al meciurilor”. Acesta a fost coleg la Cesena si cu Adrian Mutu. “Adi petrecea foarte mult timp cu noi, cu sud-americanii. Ne simteam foarte bine impreuna. Este genul de fotbalist care poate castiga de unul singur un meci. Sunt convins ca va face treaba foarte buna la Ajaccio”, isi da cu parerea uruguayanul care se considera un bun dribleur.
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
ANDONE: “Ne axam pe campionat!”
ANDONE: “Ne axam pe campionat!”

Ramasi la noua puncte de primul loc dupa remiza cu Petrolul, scor 2-2, CFR-istii inca viseaza la titlu. Cu mai putin de 3 saptamani pana la grupele Ligii, Andone surprinde anuntandu-si obiectivul.

Uite cine tine cu Basel in Gruia!
Uite cine tine cu Basel in Gruia!

Elvetienii au programat un antrenament in aceasta dimineata tocmai in baza de pregatire unde se pregateste U Cluj! Basel n-a vrut sa se antreneze pe niciunul din terenurile oferite de CFR.