A cazut cu tot cu schela pe care lucra. Un accident stupid era sa provoace o tragedie la Baia Mare

Ultima actualizare: 25-06-2012 03:27

Un barbat a cazut cu tot cu schela pe care lucra si i-a prins dedesubt pe o femeie care trecea pe acolo si pe nepotelul ei de sapte ani. Cu totii au scapat cu viata, insa adultii s-au ales cu maini si picioare rupte, iar copilul s-a speriat de moarte.

Putin dupa ora 13.00, pe bulevardul Traian din Baia Mare, s-au auzit tipete de groaza. Patronul unei bijuterii isi renova cu mana lui fatada cladirii, urcat la o inaltime de trei metri. Schela nu era insa asigurata corespunzator si s-a dezmembrat sub picioarele barbatului.

Doar o minune a facut ca baiatul de sapte ani sa nu fie atins, insa a suferit un soc atunci cand si-a vazut bunica la pamant, sub schela dezmembrata. Medicii le-au acordat victimelor primul ajutor in strada, apoi le-au transportat la spital.

O echipa de la Inspectoratul pentru Protectia Muncii s-a deplasat in zona, ca sa cerceteze circumstantele acestui incident. Pe langa amenda pe care o risca, patronul bijutariei s-au putea trezi cu un proces civil, daca victima va vrea sa-i ceara despagubiri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO