A ajuns la spital cu traumatism cranian dupa ce i-a cazut o caramida in cap

Ultima actualizare: 25-06-2012 06:39
ambulanta

Un patron din Bistrita a ajuns la spital cu traumatism cranian dupa ce a fost lovit in cap de o caramida. Incidentul s-a intamplat dupa ce o caramida s-a desprins din tavanul cladirii in care lucra.

Imprudenta unui barbat din Bistrita era sa il coste viata. In timp ce renova o cladire a fost lovit de o caramida exact in cap. Barbatul, patronul firmei de renovare, nu purta casca de protectie. Un subaltern l-a vazut plin de sange si a chemat imediat ajutoare.

La fata locului a sosit un echipaj medical care l-a transportat, de urgenta, la spital. „Am primit o solicitare de traumatism cranio-cerebral un om care lucra ceva i-a cazut o caramida in cap. Am constat la fata locului traumatism cranio-cerebral cu plaga contuza frontala si un hematom cranian frontal”, a spus Sandală Tomsa, medic in cadrul Ambulentei.

In zona in care s-a intamplat accidentul se afla Centrul Cultural Municipal „George Cosbuc” si alte cladiri vechi, de peste 100 de ani aflate intr-o avansata stare de degradare. Locuinta la care lucra barbatul are tot peste 100 de ani vechime, iar localnicii din zona traiesc cu frica in spate ca nu cumva intr-o buna zi sa se intample si alte nenorocirii din cauza acestor cladirii in care locuiesc zeci de oameni.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO