45 de copii au fost evacuati din cauza unui incendiu

Ultima actualizare: 05-05-2012 11:20

Un incendiu a izbucnit in aceasta dimineata la un complex sportiv din Bistrita. Din fericire, un antrenor a simtit mirosul de fum si a evacuat imediat copiii si a sunat la 112.

Echipajele de pompieri sosite la fata locului au constatat ca fumul gros iese din cladirea complexului sportiv si se pare ca focul a pornit de la sauna. In momentul in care a inceput evacuarea complexului, in hotel se aflau aproximativ 45 de copii din lotul olimpic de haltere si gimnastica. „Se pare ca in sauna complexului sportiv, din cauza unui circuit electric, a izbucnit un incendiu care a ars mocnit, fara flacara, si a creat mult fum care a urcat la hotel unde sunt cazati 40 de halterofili si gimansti”, a mentionat Raul Zanca, directorul complexului.

Interventia pompierilor a fost destul de dificila din cauza fumului dens, dar din fericire, de pe urma acestui incident, nu a fost nimeni ranit. O comisie formata din pompieri si politisti vor deschide o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO