Termenul de finalizare al autostrazii dintre Arad si Timisoara a trecut, lucrarile continua

01-07-2013 10:39


lucrari autostrada Arad Timisoara

 Pe site-ul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) se mentioneaza ca termenul de finalizare al lucrarilor la autostrada Arad-Timisoara este 30 iunie, insa pe acest drum lucrarile continua.

 Potrivit sefului Politiei Autostrazi Vest, Teodor Tudur, astazi si in urmatoarea perioada se va mai lucra la acostamente, la montarea de parapeti si de balustrade pe viaducte.

Teodor Tudur, sef Politia Autostrazi Vest: “Mai exista lucrari ce impun restrictii de viteza, dar trebuie mentionat ca nu se mai lucreaza la partea carosabila, asfaltarea fiind incheiata”.

Surse din cadrul consortiului care executa lucrarile afirma insa ca 30 iunie era o data estimata de constructor si comunicata CNADNR, iar receptia ar putea avea loc abia in luna noiembrie.

Pe segmentele pe care se mai lucreaza sunt impuse in continuare restrictii de viteza de 60 si 80 de kilometri la ora. Nici pe restul drumului nu se poate circula cu viteza legala de 130 de kilometri la ora, ci doar cu 100, cel putin pana cand constructorii predau autostrada in administrarea CNADNR.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO