O sala de gimnastica dotata cu echipamente de nivel olimpic a fost inaugurata in Arad. FOTO

Ultima actualizare: 23-02-2014 00:27
sala gimnastica, arad

Municipalitatea aradeana a dat in functiune, astazi, o sala de gimnastica echipata la nivel olimpic, in care s-au investit peste 2,3 milioane de lei.

Noua sala de sport a fost construita in perimetrul Stadionului Gloria Arad si are o suprafata de 1031 metri patrati, fiind proiectata pentru activitatea sectiilor de gimnastica si gimnastica ritmica ale Clubului Sportiv Municipal, care a preluat constructia in administrare.

 

Investitia a fost facuta cu bani din bugetul local, dar de dotari s-a ocupat Ministerul Tineretului si Sportului, care a platit aproape 400.000 de lei pentru echipamente.

 

Viorel Paltineanu, director Clubul Sportiv Municipal Arad: “Aparatura este de nivel olimpic, este acceasi care va fi utilizata la Jocurile Olimpice de vara din anul 2016 de la Rio de Janeiro. Ne dorim ca odata cu darea in functiune a acestei sali, Aradul sa reinvie traditia gimnasticii pentru ca, nu trebuie sa uitam, aici au crescut campioane precum Emilia Eberle, la gimnastica si Olivia Campan, la gimnastica ritmica”.

 

Pe langa spatiile destinate antrenamentelor gimnastilor, constructia mai are in componenta o sala de forta, vestiare, cabinet medical cu posibilitate de control antidoping, grupuri sanitare si spatii administrative.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO