Doi hoti care furau tot ce gaseau in garajele si boxele unor blocuri din Arad, prinsi in flagrant de politisti

20-02-2014 16:01


bunuri furate

 Doi barbati din Arad au fost prinsi in flagrant in timp ce furau mai multe bunuri din boxele aflate la subsolul unor blocuri din cartierul Micalaca. Indivizii erau in vizorul politistilor de mai multa vreme, fiind suspectati de mai multe furturi.

 Hotii, cu varste de 18 si 34 de ani au fost prinsi in flagrant de politistii de la Sectia 2 in timp ce furau din boxele a doua blocuri de pe strada Voinicilor.

Cercetarile politistilor au scos la iveala faptul ca cei doi indivizi au pradat, in perioada ianuarie-februarie 2014, mai multe boxe si garaje din cartierul Micalaca.

Cei doi fortau usile de la intrarea in blocuri sau geamurile de la subsolurile acestora, iar dupa ce spargeau lacatele de la boxe si garaje, plecau cu toate bunurile pe care le gaseau in interior.

In locuintele celor doi hoti, politistii au gasit o cantitate impresionata de bunuri: mai multe echipamente de pescuit, bete de pescuit, mulinete, accesorii, articole camping-scaune, corturi, sac de dormit, bauturi alcoolice, produse alimentare, scule electrice si manuale, cabluri electrice, o consola de jocuri, detergenti, precum si cantitatea de aproximativ 160 de kilograme de cupru. Toate bunurile au fost confiscate de politisti.

Prejudiciul creat de catre cei doi suspecti a fost estimat la 11.000 lei.

Barbatii au fost retinuti pentru 24 ore si urmeaza sa fie dusi in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru furt calificat.

 

Sursa: Pro TV

Tags: hoti, arad, boxe, flagrant,

VIDEO PROTVPLUS.RO