Doi caini adusi din Sibiu, special antrenati pentru gasirea cadavrelor, il cauta pe Abel Apostol

30-05-2013 13:28


Suspectul principal in cazul disparitiei omului de afaceri din Arad, Abel Apostol, va mai petrece inca 30 de zile in arestul politiei.

Joi, judecatorii au decis ca la dosar sunt suficiente probe pentru ca Adrian Buleu sa ramana dupa gratii, chiar daca nu a fost gasita victima. In paralel, politistii il cauta pe cel disparut si-au adus doi caini de urma de la Sibiu.

"Am decis sa prelungesc masura arestarii dumneavoastra preventive pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 7 iunie, pana in data de 6 iulie inclusiv. Aveti posibilitatea sa inaintati recurs.", a anuntat instanta.

Adrian Buleu nu a schitat nici un gest cand a aflat sentinta. La fel ca in urma cu trei saptamani, cind a fost arestat, si astazi a refuzat sa raspunda la intrebarile anchetatorilor. Buleu, sotul asociatei omului de afaceri Abel Apostol, este in acest moment singurul suspect.

"Cerem prelungirea arestarii preventive a inculpatului in dosarul de omor cu privire la disparitia lui Abel Apostol cu inca 30 de zile" - Daciana Vidrean, procuror Parchetul de pe langa Tribunalul Arad.

 

Politistii nu au abandonat nici o zi cautarile cadavrului lui Abel Apostol, disparut pe 1 mai. Astazi au adus de la Sibiu doi caini special dresati pentru cautarea de cadavre umane. Este vorba despre o femela, Lida, specializata in cautarile pe uscat, si de Nomi, un mascul specializat in cautarea de cadavre in apa.

"Noi credem ca a fost ceva premeditat pentru ca intr-o ora si jumatate cat credem noi ca a avut la dispozitie, nu putea sa se descurce decat daca avea ceva pregatit."
, a declarat Albert Apostol, fiul lui Abel.

Detalii importante ar putea oferi cativa tineri care in seara disparitiei omului de afaceri au jucat fotbal pe un teren aflat langa restaurantul unde a fost vazut ultima data in viata Abel Apostol. Aici, spun anchetatorii este si locul unde ar fi fost ucis, mai ales ca au fost gasite si pete de sange. Tinerii respectivi nu au fost inca identificati, iar politistii fac un apel sa-i contacteze.

VIDEO PROTVPLUS.RO