Cateva tarabe au fost mistuite in Piata Obor. Vezi poze cu pagubele produse de incendiu

Ultima actualizare: 16-02-2013 07:17
incendiu taraba

 Un incendiu violent a izbucnit, in aceasta dupa-amiaza, in Piata Obor din Arad, afectand cateva tarabe ale comerciantilor si copertina pietei, pe o suprafata de zeci de metri patrati.

 Incendiul a izbucnit la o taraba a unui comerciant de piese auto. In acel moment, barbatul care vindea era plecat prin piata, conform martorilor, astfel ca flacarile s-au extins rapid la alte doua tarabe invecinate, detinute de acelasi patron, dar si la un comerciant de haine.

Din cauza cantitatii mari de materiale combustibile, inclusiv cauciucuri si imbracaminte, flacarile s-au propagat foarte repede. La sosirea echipajelor de interventie, incendiul se manifesta violent la tarabe si la copertina din plastic a pietei”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, George Plesca.

Pagubele sunt de mii de euro, insa deocamdata patronii afectati nu au putut spune ce valoare aveau marfurile expuse in acel moment.

Pompierii afirma ca totul a pornit de la un scurtcircuit, din cauza suprasolicitarii unor cabluri de alimentare cu energie electrica, instalatia fiind una improvizata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO