Bike West Tour 2014: Provocarea pentru pasionatii de ciclism, care nu tine cont de varsta, sex sau experienta. Afla detalii

06-03-2014 13:14


westbiketour

 Racing Bike Pro organizeaza, incepand din primavara, o serie de concursuri de ciclism, adresate tuturor celor care iubesc sportul pe doua roti, indiferent de varsta, sexul sau experienta pe care o au.

 Bike West Tour 2014 va recompensa performerii, la finalul fiecarei competitii, iar pe baza punctelor pe care le vor acumula, participantii vor fi desemnati campionii sezonului.

Intocmirea clasamentului general va avea ca scop atat premierea celor mai buni mountain bikeri din zona de vest a Romaniei, dar va da si posibilitatea fiecarui participant sa se evalueze, comparandu-se cu ceilalti competitori.

Bike West Tour 2014 va cuprinde 7 concursuri:

1. Lunca Muresului “Prima Pedala” , Arad - 12 aprilie
2. Romanesti MTB , judetul Timis - 25 mai
3. Tapia XCO, judetul Timis - 8 iunie
4. Route 68 – Gurasada, judetul Hunedoara - 26 iulie
5. Arsenal Park Orastie, judetul Hunedoara - 3 august
6. Cupa Racing Bike Pro, la Siria, judetul Arad - 13 septembrie
7. Racing To The Top, Siria-Feredeu, judetul Arad; contratimp pe catarare cu panta medie de 12% - 5 octombrie

Organizatorii transmit ca, la toate concursurile, vor dispune de un sistem de cronometrare electronica performant, cu chipuri individuale de unica folosinta si punct intermediar de control, monitorizat video. De asemenea, pe traseu, vor exista puncte de hidratare, alimentare si asistenta tehnica pentru participantii la competitie. Traseele vor fi alese in asa fel incat sa poata fi parcurse fara probleme de catre toti participantii.

La toate concursurile va exista asistenta medicala, inclusiv echipaj medical de urgenta.

Regulamentul competitiei, precum si traseele vor fi disponibile pe site-ul www.racingbikepro.ro, precum si pe pagina de Facebook a Racing Bike Pro Arad.

O parte din sumele incasate ca taxa de participare vor fi donate „Bursei de Fericire”, un proiect al asociatiei ”Daruieste viata”.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO