Afla de ce au ramas acesti stalpi pe sosea, pe Calea Timisorii din Arad, reabilitata recent

24-10-2012 12:34


stalp in drum,arad

 Cativa stalpi din beton pun la incercare atentia soferilor aflati in trafic pe Calea Timisorii din Arad, pentru ca se afla chiar pe carosabil.

 

 Soseaua a fost reabilitata recent, partea carosabila fiind largita, insa muncitorii nu s-au grabit sa scoata si vechii stalpi, care sunt acum obstacole ce trebuie ocolite de catre soferi.

Lucrarile de pe Calea Timisorii apartin Primariei, care le finanteaza cu un imprumut de 13 milioane de euro obtinut de la BERD, in cadrul unui proiect ce include si Calea Romanilor.

Acesti stalpi au facut parte din vechiul aliniament al sistemului de iluminat public, care pe noul proiect se afla acum pe mediana arterei Calea Timisorii. In aceste zile se lucreaza la extragerea lor. Abia acum, pentru ca operatorii de telecomunicatii care au avut instalate cabluri si alte echipemamente pe ei au raspuns foarte greu numeroaselor solicitari pe care Primaria le-a facut catre ei in acest sens”, explica purtatorul de cuvant al Primariei Arad, Corina Draghici.

Primaria mai precizeaza ca proiectul de reabilitare a drumului este in desfasurare, iar receptia se va face in momentul finalizarii lucrarilor.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO