Scandal la Biroul Electoral Municipal Focșani, între un reprezentant PSD și un liberal

Ultima actualizare: 20-08-2020 16:50

Scandal la Biroul Electoral Municipal Focșani, între liberalul Cristinel Irimia și reprezentantul PSD în Biroul Electoral Central Focșani, Bogdan Matișan.

Irimia s-a dus să verifice listele de susținători ale Partidului Social Democrat, cu acceptul președintelui BEC Focșani, judecătoarea Loredana Arhip.

La un moment daat, însă, liberalul susține că a fost reținut ”contra voinței sale în incinta încăperii” de către membrul PSD, după ce a cerut să consulte lista susținătorilor candidatului PSD la Primăria Focșani, Cristi Valentin Misăilă.

”Ulterior, Bogdan Emilian Matișan l-a lovit peste braț pe reprezentantul PNL când acesta îl filma. Matișan a fost deranjat de semnăturile în neregulă descoperite de Cristi Irimia în momentul consultării listei semnăturilor pentru susținerea lui Misăilă și în urma unor telefoane și presiuni a reușit să o determine pe judecătoarea Loredana Arhip să nu îi mai permită reprezentantului nostru consultarea integrală a listelor de susținători ai candidaților PSD. Inițial, reprezentantul PNL primise acordul pentru consultarea listelor, chiar din partea judecătoarei Arhip, PNL Vrancea fiind operator de date cu caracter personal.” - se arată într-un comunicat de presă al liberalilor.

Într-o înregistrare video realizată de camerele de supraveghere se vede cum reprezentantul PSD cade la pământ, în timp ce liberalul îl filma cu un telefon mobil.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO