A comis violuri în serie, dar mereu a fost eliberat mai devreme. Poliția l-a prins în fapt


Ultimul update: Duminica 24 Februarie 2019 21:16
Data publicarii: Duminica 24 Februarie 2019 18:47
Categorie: Stiri actuale

Un individ din Bucureşti, care şi-a petrecut mai bine de jumătate de viaţă prin puşcarii, scadalizează opinia publică.

Ajuns la 61 de ani, bărbatul a fost prins în flagrant în timp ce viola o tânără, la scurt timp după ce îşi bătuse joc de o alta. În total, ar avea la activ cinci astfel de fapte, dar şi furturi şi tâlharii. Cu toate astea, autorităţile l-au eliberat condiţionat de două ori. Ultima dată acum 4 luni.

Suspectul principal, Iulian Fențel este un cunoscut al poliţiştilor. Prima victimă, o tânără de 34 de ani, a fost atacată imediat după ce a ieşit din staţia de metrou Jiului. Sub ameninţarea unei arme albe, a forţat o să meargă cu el pe un teren viran din zonă unde a agresat-o sexual.

Deşi în stare de şoc, femeia a avut puterea să meargă la poliţie şi să spună ce a păţit. Iar poliţiştii au reuşit să stabilească rapid zona unde s-a petrecut agresiunea şi au început să patruleze. Oribil este că în tot acest timp, individul atacase o a doua femeie: o tânără de 27 de ani.

Diana Șarca, purtător de cuvânt la Poliția Capitalei: „La un moment dat au auzit zgomote, anumite sunete suspecte care le-a atras atenţia, şi pe un teren viran, într-o gheretă improvizată, au surprins un bărbat care prin violenţă încerca să o determine pe o tânără să întreţină relaţii sexuale.

Prins în flagrant, individul a fost reţinut şi arestat pentru următoarele 30 de zile. Are două acuzaţii de viol, dar şi una de tâlhărie, pentru că ultimei victime i-a furat şi banii pe care îi avea la ea: 500 de euro.

Va ajunge, însă, într-un mediu pe care îl ştie foarte bine. Şi-a petrecut mai bine de jumătate din viaţă după gratii, de unde însă a reuşit să iasă de două ori înainte de termen.

În 2014, de pildă, a fost eliberat condiţionat, ca o lună mai târziu să violeze o femeie în Buzău, mama unui procuror.

A fost închis, dar eliberat condiţionat din nou în noiembrie 2018, cu trei ani mai devreme, de comisia penitenciarului Brăila. Dacă va fi condamnat, va avea de executat în plus peste 1000 de zile de pedeapsa rămase neexecutate.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

FULLSCREEN
A comis violuri în serie, dar mereu a fost eliberat mai devreme. Poliția l-a prins în fapt
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO