Untold în timpul pandemiei. Patru zile de festival virtual și un show la Pro TV

Dată publicare: 29-07-2020 19:49
Dată actualizare: 29-07-2020 20:03


Fenomenul Untold va putea fi urmărit și la Pro TV. Cele patru zile de festival virtual, care încep de mâine, vor fi pline de magie și surprize și se vor încheia cu un show de televiziune.

Alături de Cabral, gazda emisiunii, vom putea urmări, cele mai spectaculoase momente din ultimii 5 ani. Și nu vor lipsi nici invitații speciali.

O incursiune printre cele mai emoționante momente și mesaje ale unor artiști care au luat parte la povestea Untold. Asta își propune să transmită show-ul de televiziune care va fi difuzat de Pro TV, pe 2 august, după miezul nopții.

Cabral: "O emisiune despre ce înseamnă Untold pentru cei care merg la Untold, o emisiune pentru cei care nu merg la Untold și nu stiu ce înseamnă. Emisiunea asta ar putea fi un medicament foarte bun și pentu minți, și pentru suflete, astfel încât să rezistăm întregi la cap până la anul, când ne vedem la Neversea și la Untold."

Cabral, care a fost prezent la toate edițiile Untold, va vorbi împreună cu invitații săi despre cele mai frumoase amintiri și experiențe trăite la festival.

Cabral: "O să îi avem pe Pavel Bartoș, pe Marius Moga, pe Codin Maticiuc. O să fie și Smiley alături de noi. Cumva vom încerca să explicăm și prin ochii lor ce înseamnă Untold. În același timp este important și publicul. Și atunci o să avem filmări din public. E cumva important să vedem ce înseamnă Untold și pentru Cluj, și pentru oamenii din Cluj, oameni care sunt niste gazde incredibile."

Edy Chereji, director de comunicare Untold: "Ne dorim să arătăm ce înseamnă acest Untold din perspectiva unui fenomen care s-a creat și unui feneomen pe care l-am creat, cu toate aspectele sale. Sunt 4 zile de sărbătoare pentru noi, care cred eu că merită să fie marcate în acest fel și cumva să ne menținem spiritul Untold încă aprins și viu, pentru a ne gândi cum va fi în 2021."

Festivalul virtual Untold - Sparks of Magic începe mâine și se încheie pe 2 august. Sâmbăta, 1 august, începând cu ora 21, pe canalul de youtube al festivalului vor fi difuzate momente speciale pentru cei care se înregistrează pe untold.com.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO