DJ-ul care s-a plimbat la Untold într-un coș de cumpărături își lansează o piesă nouă

Ultima actualizare: 09-07-2020 16:51
untold

La un an distanță de primul play pentru „The King”, unul dintre cei mai frumoși nebuni ai scenei electronice, australianul Timmy Trumpet, și-a lansat oficial cea mai nouă colaborare.

Pentru că face parte din categoria DJ-ilor care generează big-buzz la fiecare apariție, memorabilă fiind și apariția în mainstage-ul UNTOLD 2019, este firesc ca și producțiile pe care le lansează să fie euforice.

In ceea ce privește noul track, Timmy Trumpet a ales să colaboreze cu un tip special, artistul de origine rusă, Vitas. O alegere neobișnuită ai fi tentat să crezi, dar, hei, vorbim de Timmy Trumpet.

Noua piesă vine cu două drop-uri diferite; primul se focusează pe zona Hard Dance iar cel de-al doilea propune elemente din Hardstyle, un BPM de 150, totul fiind acompaniat de vocea unică a rusului Vitas. Piesa este perfectă pentru orice festival, de oriunde în lume. Abia așteptăm momentul în care vom putea din nou să ne vedem acolo, în față la UNTOLD Mainstage și să dansăm liberi pe această piesă.
Ca detaliu suplimentar, Vitas a fost cel mai bine plătit artist din Rusia, în perioada 2001 – 2003, fiind votat la cetegoria „Cel mai bun artist străin” în cadrul MTV Asia 2011. Până acum a lansat 16 albume de studio.

Dacă ți-e dor de acel moment memorabil pe care l-ai trăit la UNTOLD ediția aniversară: „Lights Up, Lights Down”, vineri, 10 iulie intră pe pagina de facebook UNTOLD, de la ora 11PM EET, pentru un live set marca Timmy Trumpet.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO