Fanii festivalului UNTOLD au fost martori la cel mai emoționant moment din viața lui Timmy Trumpet!

14-07-2020 13:53


Timmy Trumpet

Această perioadă de pandemie are și părțile ei frumoase, iar acest lucru e posibil pentru că viața se încăpățânează să meargă mai departe.

Unul dintre cei mai energici DJ ai lumii, Timmy Trumpet a părăsit viața de burlac, dar a făcut acest lucru în maniera în care ne-a obișnuit, cu un gest ieșit din comun. La finalul săptămânii trecute, australianul care a marcat o urcare de 20 de poziții în TOP 100 DJ MAG 2019, ajungănd pe locul 13, a avut un live stream, al doilea din 2020, pentru fanii din întreaga lume.

Dacă ai urmărit live-ul pe contul de facebook al festivalului UNTOLD știi că pe finalul set-ului Timmy Trumpet a pregătit un moment perfect.

Sub pretextul anunțării unui nou track, australianul a spus: “De obicei eram împreună aici și acesta era momentul nostru. Dar de această dată o să încercăm ceva diferit. Vreau să vii alături de mine, aici sus, pe DJ booth; vom încheia acest live set aici sus, împreună. E toată lumea gata???”

Invitația nu-i era adresată, așa cum te-ai fi așteptat, lui Steve Aoki, ci iubitei sale Annette... pe care a cerut-o de soție.

După reacția ei, era clar că nu a realizat ce se întâmplă, dar a reușit sa spună: “Oh my God yes!”

Congrats to the newly engaged couple!

Sursa: StirilePROTV

Tags: untold,

VIDEO PROTVPLUS.RO