ANIMATIE GRAFICA. Un tanar din Cluj a mers pe contrasens si s-a oprit in mijlocul unui camp. Ce au gasit politistii in masina

Ultima actualizare: 08-02-2015 07:20

Incident revoltator pe o sosea din Cluj. Un tanar de 23 de ani, care conducea haotic pe sosea, cel mai probabil sub influenta drogurilor, i-a pus in pericol pe ceilalti participanti la trafic.

Speriat ca se poate produce o tragedie, un sofer care a vazut masina pe contrasens a cerut ajutorul politiei. Cand au ajuns la fata locului, politistii si medicii de la ambulanta au descoperit ca vinovatul avea convulsii si era confuz, iar in autoturism existau doua pliculete cu un praf alb.

Tanarul a derapat si a ajuns pe camp. Nu a mai reusit sa iasa din vehicul. Medicii care i-au acordat primul ajutor s-au inteles foarte greu cu soferul agresiv, recalcitrant si confuz. In cele din urma, l-au dus la spital pentru probe de sange. Iar politistii au gasit apoi in masina doua plicuri suspecte.

Putin dupa ora 22, miercuri seara, un sofer aflat in trafic l-a vazut pe tanar cum scapa masina de sub control, intra pe contrases si derapeaza pe camp. Cand au ajuns medicii la el, si-au dat seama imediat ca tanarul a consumat substante necunoscute: era extrem de agitat si necooperant.

Cele doua pliculete cu o substanta de culoare alba care ar putea fi halucinogena au fost confiscate de politisti pentru a fi analizate. Soferul a fost dus imediat la Spitalul din Dej de unde I s-au prelevat si probe de sange. Dupa cateva ore, cand tanarul si-a mai revenit a fost externat. Iar rezultatele analizelor vor sosi peste doua saptamani.

Minute in sir au incercat medicii sa comunice cu tanarul de 23 de ani. Soferul insa nu le-a putut oferi prea multe explicatii despre ce s-a intamplat.

A ajuns imediat la spital unde i s-au prelevat si probe de sange. Politistii presupun ca tanarul ar fi consumat droguri.

Ramona Pintea, medic ambulanta Dej: "Confuz si agitat necooperant, fara marca traumatica, fara urme de injectare la nivelul tegumentului, fara substante straine in jurul lui la care ramane suspiciunea de ingestie de subtanta necunoscuta prin prizare."

Simona Virci, Inspector Purtatorul de Cuvant al IPJ Cluj: "Asupra lui au fost gasite si doua plicuri cu o substanta alba, se fac cercetari."

Tanarul va ramane in atentia politistilor si in perioada urmatoare.

Peste aproximativ doua saptamani politistii vor primi si rezultatele analizelor de sange care vor stabili daca tanarul de 23 de ani a consumat droguri inainte sa urce la volan. In cazul in care acestea vor fi pozitive soferul se va alege cu dosar penal si cu permisul suspendat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO