Un sofer de 22 de ani din Bistrita a intrat cu masina sub un TIR parcat. O fata de 21 de ani este in stare grava

Dată publicare: 11-03-2017 07:48
Dată actualizare: 14-03-2017 07:36


Doi tineri din Bistrita au ajuns de urgenta vineri noapte la spital dupa ce au intrat cu masina sub un TIR aflat intr-o parcare. A fost nevoie de interventia pompierilor pentru a descarcera victimele: un baiat si o fata, studenti la scoala de politie.

Politia trebuie sa urmareasca imaginile suprinse de camerele de supraveghere din zona pentru a vedea cum s-a produs accidentul. Tanara de 21 de ani este in stare grava.

Un sofer care se indrepta spre centura orasului Bistrita a fost cel care a vazut autoturismul zdrobit si a coborat sa acorde primul ajutor. I-a gasit pe cei doi tineri inconstienti asa ca a sunat imediat la 112.

Martor: "Am vazut masina in pozitie nefireasca si era clar ca accidentul s-a produs. Am incercat sa deshidem usile, am spart geamul din spate, am deschis usile si soferul era peste celalalt pasager."

Reporter: "Ce ati auzit?"
Paznic: "Galagie, un sunet puternic. Cand m-am uitat erau sub TIR-ul nostru."

In scurt timp medicii au ajuns la fata locului, insa a fost nevoie si de interventia pompierilor pentru a-i scoate pe tineri.

Marius Rus, ISU BN: "Impactul a fost unul deosebit de violent. Conducatorul auto in varsta de 22 de ani a fost extras dupa 15 minute, iar pasagerul dreapta fata, o fata de 21 de ani a fost extrasa in aprox. 25 de minute."

Inca nu se stie cum au ajuns cei doi sub TIR-ul parcat, dar se pare ca soferul avea viteza. Ambii sunt studenti, baiatul in anul II la Academia de Politie din Bucuresti, iar fata in primul an la Scoala de Politie din Cluj. Amandoi au fost dusi de urgenta la spitalul din Bistrita in stare grava. Tanara a fost transferata ulterior la Cluj.

Gheorghe Muthi, medic SMURD: "Primul extras, cu un traumatism cranio-cerebral, turaco-abodminal. Cea de-a doua victima cu un traumatism cranio-cerebral, care initial a fost gasita inconstienta, ulterior somnolenta."

Politistii au deschis o ancheta si vor stabili ce s-a intamplat cu exactitate.


VIDEO PROTVPLUS.RO