Un primar PSD se alătură protestului lansat de suceveanul Ștefan Mandachi privind autostrăzile

08-03-2019 11:33


daniel horciu

Primarul PSD al comunei Săvineşti se alătură protestului iniţiat de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi, pentru construcţia de autostrăzi, şi va întrerupe activitatea primăriei pe data de 15 martie, la ora 15:00, timp de 15 minute.

Primarul Daniel Horciu a anunţat pe pagina sa de Facebook că, în plus, va porni şi sirenele din localitate, chiar dacă ulterior va fi amendat pentru acest gest.

"Pentru susţinerea construcţiei de autostrăzi in Moldova pe data de 15 martie, 15 minute la primăria comunei Săvineşti NU se va lucra şi în plus vom porni sirenele comunei chiar dacă voi fi amendat!!!!!", a scris, pe pagina sa, primarul Daniel Horciu, conform Agerpres.

Daniel Horciu se află la al treilea mandat de primar al comunei Săvineşti, fiind ales de fiecare dată din partea PSD.

Iniţiativa omului de afaceri sucevean de a întrerupe activitatea pe data de 15 martie, la ora 15:00, timp de 15 minute, în semn de protest că în zona Moldovei nu sunt autostrăzi, a fost îmbrăţişată şi de patronul celui mai important lanţ de farmacii din municipiul Piatra-Neamţ. Acesta a declarat că în cele 15 minute vor fi asigurate în farmaciile pe care le deţine doar urgenţele.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO