Un brancardier ar fi extubat din greșeală o pacientă, la "Victor Babeș". Femeia a murit

10-12-2020 20:08


Bolnavii Covid în stare gravă din București, duși cu avionul Armatei la spitale din țară. Capitala, fără locuri libere la ATI

Un incident șocant ar fi avut loc joi pe secția ATI de la Spitalul "Victor Babeș" din Capitală. O pacientă internată la terapie intensivă ar fi murit după ce ar fi fost extubată din greșeală de un brancardier, potrivit unor surse din spital.

Brancardierul ar fi trebuit să ridice din salon un pacient care decedase, însă l-ar fi încurcat și astfel ar fi ajuns să o extubeze pe femeie.

Managerul spitalului a confirmat că un pacient a decedat în spital. Acesta a spus că a fost anunțată poliția, care va stabili dacă va fi demarată o anchetă.

Joi seară, Poliția Capitalei a transmis că a fost demarată o anchetă pentru a stabili condițiile în care a murit femeia.

„În seara de 10 decembrie, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost informată cu privire la decesul unei persoane internate într-un spital din sectorul 3. Având în vedere că subzistă suspiciuni cu privire la cauza decesului, Serviciul Omoruri a declanșat verificări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, a transmis Poliția Capitalei.

Se efectuează activități investigative și de cercetare penală, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, urmând a fi dispusă și necropsia, au mai transmis polițiștii.

 

Sursa: StirilePROTV

Tags: ati, victor babes,


VIDEO PROTVPLUS.RO