Bărbat reținut după ce a fost prins conducând fără permis. A lovit cu mașina o polițistă și a bătut un jandarm

Ultima actualizare: 09-11-2020 17:04
masina politie
Shutterstock

Un bărbat din Hârşova, a fost reţinut si apoi arestat de poliţiştii ialomiţeni după ce a fost prins conducând fără permis şi a lovit cu maşina o poliţistă care l-a oprit la un fitru rutier si apoi a bătut un jandarm.

Potrivit Poliţiei Judeţene Ialomiţa, un bărbat de 32 de ani din Hârşova a fost depistat în cadrul unui filtru rutier de un echipaj de poliţie, în timp ce conducea un autoturism raza oraşului Ţăndărei fără a deţine permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule, transmite News.ro.

În timpul verificărilor efectuate în bazele de date, conducătorul auto a demarat în trombă încercând să fugă de la faţa locului, lovind cu partea dreaptă a autoturismului o poliţistă ce se afla în filtrul rutier.

Bărbatul a fost urmărit şi interceptat în scurt timp pe raza oraşului Ţăndărei, iar în momentul în care a fost extras din autoturism, a lovit cu pumnii şi picioarele un jandarm care acorda sprijin efectivelor de poliţie. Întrucât şoferul mirosea a alcool, i s-a solicitat testarea cu aparatul Drager, însă bărbatul a refuzat atât etilotestul în aerul expirat, cât şi prelevarea de probe biologice de sânge.

Conducătorul auto a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Ulterior, bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice” şi „ultraj”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO