Ultima imagine cu Costin Mărculescu, găsit mort în casă. Mesajele postate de actor în izolare

×
Codul embed a fost copiat

Actorul Costin Mărculescu, care a fost găsit mort în cadă, în apartamentul său din București, a postat ultima imagine pe pagina de Facebook în urmă cu mai bine de o săptămână.

Costin Mărculescu apare într-o fotografie alături de un bun prieten, care poartă mască de protecție, ipostaza fiind surprinsă cu ocazia zilei de naștere a acestuia.

"Astăzi, 27 mai, este ziua de naștere a bunului meu prieten Doru Calangiu care este și prietenul multor vedete și sportivi de mare valoare. Aici el e pe pandemie, iar eu am furat startul la terase", a scris Costin Mărculescu, într-un mesaj postat pe 27 mai.

Se pare că actorul avea un obicei în a posta pe pagina sa de Facebook urări de "La mulți ani" prietenilor și apropiaților, el având numeroase astfel de mesaje.

Citește și
Cine a fost Costin Mărculescu
Cine a fost Costin Mărculescu, găsit mort în cadă. Luna aceasta ar fi împlinit 51 de ani

În urmă cu numai câteva săptămâni, tatăl său împlinise 82 de ani, ocazie cu care actorul a postat o fotografie cu familia sa.

În plus, actorul Costin Mărculescu a fost destul de activ în ultima perioadă pe rețelele sociale, el glumind de multe ori pe seama perioadei de izolare cauzată de pandemie.

"Atenție pentru soliști, lăutari și formații. Sămbăta viitoare pe 30 Mai am două nunți una la Satu Mare de 580 de persoane și una de 440 de persoane la Mangalia. Ambele încep la orele 20.00. Salariul negociabil doar cu micul amendament că cine vrea trebuie să participe la ambele. Aștept doritori", este unul dintre mesaje.

Într-o altă postare din perioada de izolare, actorul Costin Mărculescu recomanda consumul de fructe și legume, de la o anumită firmă.

 

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă

 

Actorul Costin Mărculescu a murit cu câteva zile înainte să împlinească 51 de ani. El a fost găsit mort în noaptea de miercuri spre joi în apartamentul în care locuia singur în București.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în apartamentul în care locuia singur, într-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei, iar vecinii au susținut că l-au văzut ultima dată sâmbătă când a ieșit cu câinele la plimbare.

Câinele lui Costin Mărculescu ar fi lătrat mai multe zile la rând, iar o vecină i-a anunțat pe prietenii lui că s-a spart o țeavă în locuința sa, de la etajul 8 și a inundat mai multe apartamente.

Prietenii actorului au fost cei care au alertat autoritățile. Pompierii au spart ușa pentru a reuși să intre în locuința acestuia, iar medicii de pe Ambulanță au fost cei care au găsit trupul neînsuflețit al actorului în cadă. Prietenii Lui Costin Mărculescu exclud varianta unei sinucideri, mai ales că acesta avea în plan să lanseze o carte la sfârșitul acestei luni.

"Pur și simplu apropiații m-au informat că a fost găsit mort în cadă și fiind prieteni de ani de zile și vorbind ultima dată în urmă cu câteva zile, locuind și în apropiere am zis să vin să văd ce se întâmplă. Se știe faptul că era depresiv în ultima perioadă, nu este o surpriză sau un lucru necunoscut, fiindcă s-au derulat tot felul de întâmplări neplăcute în ultimii ani pe partea de carieră, ca să spun așa", a declarat o prietenă.

Citește și...
Costin Mărculescu a murit. Actorul a fost găsit mort în cadă
Costin Mărculescu a murit. Actorul a fost găsit mort în cadă

UPDATE Din primele informații, Costin Mărculescu era îmbrăcat, pregătindu-se, cel mai probabil, să facă baie, moment în care i s-ar fi făcut rău.

Cine a fost Costin Mărculescu, găsit mort în cadă. Luna aceasta ar fi împlinit 51 de ani
Cine a fost Costin Mărculescu, găsit mort în cadă. Luna aceasta ar fi împlinit 51 de ani

Costin Mărculescu a murit cu câteva zile înainte să împlinească 51 de ani. El a fost găsit mort în noaptea de miercuri spre joi în apartamentul în care locuia singur în București.

Recomandări
Ce salariu vor încasa primarii și viceprimarii după noua majorare salarială. Edilul unui municipiu va avea 20.700 lei brut
Ce salariu vor încasa primarii și viceprimarii după noua majorare salarială. Edilul unui municipiu va avea 20.700 lei brut

Sub pretextul că repară o mare nedreptate, parlamentarii puterii au majorat marți salariile primarilor şi viceprimarilor.

Premierul danez: Scurgerile inexplicabile de gaze naturale din Nord Stream 1 şi 2, cauzate de
Premierul danez: Scurgerile inexplicabile de gaze naturale din Nord Stream 1 şi 2, cauzate de "acte deliberate"

Scurgeri inexplicabile de gaze naturale din gazoductele Nord Stream 1 şi 2, la Marea Baltică, sunt cauzate de "acte deliberate" şi nu de un "accident”, a declarat, marţi seară, premierul danez, scrie AFP.

 

Rezultatele referendumurilor din Ucraina. Pro-rușii revendică victoria. Medvedev:
Rezultatele referendumurilor din Ucraina. Pro-rușii revendică victoria. Medvedev: "Bine aţi venit acasă, în Rusia!"

Autorităţile de ocupaţie pro-ruse din regiunile ucrainene Zaporojie, Herson şi Lugansk au anunţat marţi seară victoria la referendumurile ilegitime de anexare a acestor teritorii la Rusia, transmite AFP.