Trei morti in Constanta, dupa ce o masina cu militari a intrat intr-un autocar. O femeie, aruncata prin parbriz dupa impact

Ultima actualizare: 22-09-2015 06:58

Un grav accident de circulatie a curmat trei vieti, pe Drumul National 2A, din judetul Constanta. O masina in care se aflau trei militari s-a izbit frontal de un autocar care se indrepta spre Turcia.

Militarii se intorceau de la un curs de pregatire, iar soferul ar fi adormit la volan. Pasagerii lui au pierit in urma impactului. In autocar, o pasagera de 39 de ani, care statea in picioare, a fost aruncata prin parbriz si a murit pe loc.

Impactul a fost extrem de violent. Militarul care se afla la volanul autoturismului personal mergea cu viteza mare, spun martorii. Se grabea sa ajunga acasa, in Braila, si ar fi atipit la volan. Cu el se mai aflau alti doi colegi, militari-scafandri. Cu totii se intorceau de la un curs de pregatire, in Constanta. Masina lor, scapata de sub control, a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal cu autocarul care mergea de la Galati spre Istanbul.

"A aparut cu viteza foarte mare, nu mi-am dat seama... Pur si simplu a intrat pe banda mea. Cred ca a adormit mai mult ca sigur. Am incercat sa dau flashuri, sa redresez. Intr-o fractiune de secunda au intrat sub autocar", spune soferul autocarului.

In autocar se aflau 13 pasageri. O femeie de 39 de ani, care s-a intamplat sa stea in picioare, langa sofer, a fost aruncata in urma impactului puternic pe asfalt, prin parbriz. Raisa era din Braila si facea des curse pana in Istanbul, de unde aducea lucruri pe care le vindea apoi in tara.

Pompierii chemati la locul accidentului i-au descarcerat pe cei doi militari care murisera in autoturism. Aveau 25 si 34 de ani si erau scafandri in cadrul Unitatii de Cercetare "Vlad Tepes", din Braila. Soferul care a provocat accidentul a fost grav ranit si este internat in spital.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO