Traficanți de droguri din Pitești, prinși cu focuri de armă, la marginea Capitalei

Ultima actualizare: 30-10-2019 20:13
flagrant
Pro TV

S-au tras focuri de armă la marginea Capitalei, unde poliţia a prins în flagrant 4 traficanţi de droguri filaţi de ofiţerii DIICOT.

Suspecţii au încercat să fugă, aşa că agenţii sub acoperire au folosit pistoalele. În goana lor, infractorii au lovit uşor cu maşina o poliţistă şi o maşină parcată.

Unul dintre traficanţi, în schimb, a fost împuşcat în picior.

Poliţiştii antidrog din Piteşti urmăreau de ceva vreme 4 tineri care vindeau droguri în Bucureşti, Ilfov şi Argeş. Suspecţii au stabilit aseară o întâlnire în zona podului Jilava şi aveau în plan să vândă 600 de grame de canabis cu 13 mii de lei. Când şi-au dat seama că li s-a întins o capcană iar clienţii erau de fapt poliţişti lucrurile au scăpat de sub control.

Martor, întrebat dacă s-au tras multe focuri de armă: „Vreo 14. Unul de avertisment şi restul s-au tras în maşină. A mai fost şi un rănit din grupul celor cu drogurile, l-au împuşcat în picior şi l-au prins sub pod acolo."

Cel care a fost rănit ar fi chiar liderul reţelei. Acesta a fost dus la spital şi după ce a fost tratat, a ajuns la DIICOT Piteşti. Procurorii au reţinut doi suspecţi: pe cel care a intermediat vânzarea şi pe cel care căra drogurile.

Ofiţer BCCO Piteşti, sub acoperire: „Unii dintre suspecţi au încercat să fugă de la locul faptei cu un autoturism, iar unul dintre colegii noştri, după ce a efectuat somaţiile legale, a executat mai multe focuri asupra autoturismului pentru imobilizarea acestuia.”

Poliţiştii spun că suspecţii au antecedente. În plus ar fi şi vânzători şi consumatori de droguri. În momentul flagrantului toţi ar fi fost sub influenţa substanţelor interzise. Acum vor răspunde în faţa legii pentru o serie lungă de acuzaţii şi vor trebui să plătească şi daunele.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO