Șoferul fără permis oprit de polițiști cu focuri de armă, sub control judiciar 60 de zile

19-02-2020 17:44


Un bărbat de 33 de ani din Ilfov a pus poliţiştii pe jar după ce a refuzat să oprească la un control în Capitală. Mai multe echipaje l-au urmărit pe bulevarde în miezul nopţii şi au gonit după el până pe Autostrada Soarelui.

În final, un agent a folosit pistolul din dotare şi a tras cel puţin 5 focuri până ce bărbatul s-a predat.

Bărbatul fugea de polițiști pentru că nu avea permis de conducere. Polițiștii au încercat să îl oprească în cadrul unui control de rutină în zona Văcăreşti, dar acesta a accelerat și a trecut razant pe lângă echipajul de poliţie care a pornit în urmărire.

Se întâmpla în jurul orei 1:00 noaptea. Poliţiştii l-au urmărit pe mai multe bulevarde din Capitală până au ajuns la intersecţia dintre Bulevardul Camil Ressu şi strada Liviu Rebreanu. Acolo au încercat să îl depăşească pe acest individ. Un poliţist s-a dat jos din autospecială, a încercat să îl opreacă, însă bărbatul a mers mai departe cu viteză şi chiar a avariat autospeciala de poliţie.

Poliţistul, în acel moment, a tras patru focuri de avertizare în plan vertical şi unul în direcția anvelopelor. A solicitat ajutor, au venit încă trei echipaje şi aşa au pornit în continuare în această urmărire care pare desprinsă din filme.

L-au prins pe autostrada A2, la km 13 şi l-au dus la Brigada Rutieră, unde a fost interogat timp de 15 ore. A fost deschis un dosar penal pentru conducere fără permis și a fost reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii de la Brigada Rutieră l-au dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, unde procurorii au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 zile.

Tags: sofer, fugar, politie,

VIDEO PROTVPLUS.RO