Soferul analfabet, dar cu carnet, care a ucis trei persoane, condamnat la 4 ani de inchisoare. S-a predat autoritatilor

Ultima actualizare: 04-04-2014 06:58

Soferul analfabet, care ucis la Pitesti trei oameni si a nenorocit alti 5, a fost incarcerat. El isi va petrece urmatorii 4 ani la penitenciarul Colibasi, dupa ce s-a predat autoritatilor.

Barbatul asupra caruia exista suspiciuni serioase ca a obtinut permisul fraudulos a provocat anul trecut un accident infiorator. A intrat cu 118 kilometri pe ora intr-o ambulanta plina cu pacienti.

Onorus Mirica s-a predat la politie insotit de toate neamurile. Judecatorii au dat a un verdict in cazul sau.

Onorus Mirica are 25 de ani si este analfabet. El a provocat anul trecut un grav accident de circulatie. Trei barbati au murit atunci, iar alte cinci persoane au fost grav ranite. Masina pe care o conducea Onorus a izbit violent o ambulanta care transporta mai multi pacienti dependenti de dializa, dar si doua autoturisme. Soferul circula cu 118 km la ora prin oras.

Onorus are carnet din 2006, cu putin inainte sa izbucneasca scandalul permiselor din Arges, in urma caruia mai multi sefi din politie au primit ani grei de puscarie. Si mai grav este ca procurorii au constatat inca de atunci ca tanarul nu stie sa se semneze.

Marti, politistii l-au dus pe Onorus la Penitenciarul Colibasi.

Peste o luna incepe si procesul civil, in care rudele supravietuitorilor si ranitii au cerut daune de cate 100.000 de euro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO