Scandal in Rahova, dupa ce politistii au amenintat cu o amenda uriasa o batrana care vindea flori la colt de strada. VIDEO

politie rahova

Un bucurestean a filmat, in zona Rahova, cum mai multi politisti locali au amenintat cu o amenda de 5.000 de lei o batrana care vindea pe trotuar cateva flori si legume, din doua galeti de plastic.

In drum spre serviciu, Alexandru Alexe a filmat cum politistii ii spuneau batranei sa plece de pe trotuar, avertizand-o ca daca mai vinde produse in locul respectiv risca o amenda de 5.000 de lei.

"Dupa o serie de invitatii la sectia de Politie, vazand ca femeia refuza si doreste sa se mute "in piata", agentii o invita sa se duca acasa cu tramvaiul. Femeia accepta si pleaca spre tramvai nu inainte de a fi atentionata de catre unul dintre agenti ca "data viitoare iti dau o amenda de 50 de miloane". Opresc filmarea si plec spre tramvai nu inainte de a le bate obrazul agentilor ca spectacolul de forta trebuie mai degraba afisat in Piata Rahova, la infractori de risc mai mare decat o babuta cu o galeata de legume si flori", povesteste tanarul, pe Facebook.

De asemnenea, tanarul a susţinut că politistii nu s-au legitimat si ca nici lui nu i-au cerut sa se legitimizeze, ci a fost "ridicat de pe strada" pentru ca le-a "constestat activitatea".

"Imediat agentii vin la mine si ma iau de brate sa vin cu ei la sectie. Atat mi-a trebuit. Pai, bai baieti, chiar asa? Nu va legitimati, nu MA legitimati, ma ridicati pur si simplu de pe strada ca va contest activitatea de "aparatori ai natiei"? Lumea de pe trotuar s-a adunat sa-i admonesteze, nu doar vizavi de obiceiul total ilegal de a ridica lumea aiurea de pe strada ci si pentru excesul lor de zel fata de micile ilegalitati, in conditiile in care este un lucru deja obisnuit in Bucuresti sa vezi agenti de Politie pititi in masini, cu ochii-n telefoane, la doi pasi de traficul major de tigari, telefoane furate, hoti de buzunare si gasti de cartier", a povestit tanarul.

Citește și
Caine - Stiri
Reactia plina de dragoste a unui caine politist care isi regaseste partenerul
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

El spune ca a primit amenda pentru tulburarea linistii publice si ca o va ataca in instanta. Clipul sau a fost vizionat de peste 230.000 de ori si distribuit de aproape 4.000 de persoane.

 
Politia Locala curata capitala de babute. Iar.

In drum spre servici am filmat o actiune riscanta a Politiei Locale Sector 5, actiune la care au participat agenti de Politie Locala in uniforma, agenti in civil si agenti de interventie.Infractorul s-a dovedit a fi o babuta care vindea la coltul blocului cateva flori si legume din doua galeti de plastic.Dupa o serie de invitatii la sectia de Politie, vazand ca femeia refuza si doreste sa se mute "in piata", agentii o invita sa se duca acasa cu tramvaiul. Femeia accepta si pleaca spre tramvai nu inainte de a fi atentionata de catre unul dintre agenti ca "data viitoare iti dau o amenda de 50 de miloane".Opresc filmarea si plec spre tramvai nu inainte de a le bate obrazul agentilor ca spectacolul de forta trebuie mai degraba afisat in Piata Rahova, la infractori de risc mai mare decat o babuta cu o galeata de legume si flori.Imediat agentii vin la mine si ma iau de brate sa vin cu ei la sectie.Atat mi-a trebuit. Pai, bai baieti, chiar asa?Nu va legitimati, nu MA legitimati, ma ridicati pur si simplu de pe strada ca va contest activitatea de "aparatori ai natiei"?Lumea de pe trotuar s-a adunat sa-i admonesteze, nu doar vizavi de obiceiul total ilegal de a ridica lumea aiurea de pe strada ci si pentru excesul lor de zel fata de micile ilegalitati, in conditiile in care este un lucru deja obisnuit in Bucuresti sa vezi agenti de Politie pititi in masini, cu ochii-n telefoane, la doi pasi de traficul major de tigari, telefoane furate, hoti de buzunare si gasti de cartier.Ba ca n-am voie sa filmez, ba ca deodata am voie, domnu', desigur.Ba ca nu trebuie sa-ti arat legitimatia orientata omeneste ba ca iti dam amenda pentru ca faci galagie.Pai normal ca m-am apucat sa fac galagie cand voi ma luati de brate sa ma duceti la sectie fara a respecta cele mai elementare proceduri. Zmeilor!Voi ataca amenda aia nesimtita in instanta si voi cere si penalizarea voastra, ca sa va intre-n cap mai bine legile si procedurile.PS: au dreptate Politistii ADEVARATI cand zic ca aceasta inventie numita Politia Locala este populata de smardoiasi care nu ar fi acceptati IN VECI in randurile politiei dar care sunt utili Primariei, care-i are in stapanire.Politia locala este Politia Primarului. O inventie pentru muls bani de la buget si-atat.

Posted by Alexandru Alexe on Friday, May 29, 2015

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Un politist din Targu Jiu s-a sinucis dupa ce sotia l-a parasit si a luat cu ea copilul. Biletul de adio lasat de barbat
Un politist din Targu Jiu s-a sinucis dupa ce sotia l-a parasit si a luat cu ea copilul. Biletul de adio lasat de barbat

Un politist din Targu Jiu, macinat de gandul ca sotia l-a parasit si l-a luat cu ea si pe copilul lor, a luat cea mai neagra decizie: s-a sinucis intr-o padure de la marginea orasului.

Reactia plina de dragoste a unui caine politist care isi regaseste partenerul
Reactia plina de dragoste a unui caine politist care isi regaseste partenerul

Thomas, un caine lup care lucreaza de ani de zile in politia din Noua Zeelanda, a fost coplesit de fericire cand si-a regasit partenerul, un politist la care tine enorm.

Cazul soferului care a transformat un dialog cu un politist intr-un viral pe Facebook.
Cazul soferului care a transformat un dialog cu un politist intr-un viral pe Facebook. "Sa-mi aratati metrologia radarului"

Un sofer din Timis a ajuns celebru pe Facebook, dupa un schimb de replici cu un politist care l-a oprit in trafic. Soferul depasise viteza legala in localitate, dar scandalizat, a cerut sa vada viteza inregistrata de radar si certificatul de omologare.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Adolescent francez de 16 ani, arestat pentru pregătirea unui atac terorist la Jocurile Olimpice. Voia să moară ”ca un martir”
Adolescent francez de 16 ani, arestat pentru pregătirea unui atac terorist la Jocurile Olimpice. Voia să moară ”ca un martir”

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost arestat la Marignier, în Haute-Savoie, suspectat de pregătirea unei acţiuni jihadiste în timpul Jocurilor Olimpice (JO) la La Défense, în Hauts-de-Seine, potrivit Parchetului Naţional Antiterorist (PNAT).

 

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.