Românul care a venit în ţară cu o maşină de 40.000 € a avut parte de o surpriză acasă

31-08-2019 09:59
Sursa: Politia de Fronitera

Poliția de frontieră Maramureș a descoperit în curtea unei case din localitatea Borșa un autoturism marca BMW, seria 6, în valoare de 40.000 de euro. Mașina apărea în bazele de date ca fiind căutat de către autoritățile din Marea Britanie.

„Ieri, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional de mașini furate din străinătate. Astfel, în curtea unui imobil de pe raza localității Borșa, județul Maramureș, polițiștii de frontieră au identificat un autoturism marca BMW seria 6, despre care existau date că este căutat de către autoritățile din străinătate”, potrivit unui comunical al Poliției de Frontieră.

În baza unui mandat de percheziție domiciliară emis de către Judecătoria Vișeu de Sus, polițiștii de frontieră s-au deplasat la locația respectivă, iar în urma unor verificări în bazele de date suplimentare, s-a stabilit că autoturismul BMW, seria 6, an fabricație 2014, figurează cu alertă ,,bun căutat pentru confiscare”, alertă emisă de Marea Britanie în data de 27.08.2019.

Autoturismul, în valoare de 188.000 lei, a fost dus la sediul Poliției de Frontieră, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Sursa: Politia de Fronitera, Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO